SOFIE DAHLQVIST

041213

Kategori: Personligt

Känns som jag gjort massa saker idag. Men jag återkommer till det. Först en lite filmrecension för ovanligthetens skull.
 
Jag såg klart Gökboet (One flew over the cuckoo's nest) idag, borde väl ha sett den tidigare, men bättre sent än aldrig. Min psykologilärare tipsade om den, hade självklart hört talas om den innan men visste faktiskt inte alls vad den handlade om (pin). Till en början och igenom större delen av filmen var det förskräckligt rolig, löved it 4 realz. Det handlar alltså om Mr MacMurphy som är inlagd på ett mentalsjukhus. Föreståndaren där är en riktig ragata och MacMurphy stökar till det rejält med massa bus. Okej om ni inte sett filmen fortsätt inte läsa nu, men slutet var så himla himla himla sorgligt, jag dog nästan. Efter sista rejäla hysset som MacMurphy ställer till med och då han egentligen planerat att rymma så tas han bort från de andra och blir lobotomerad (vet ej om man säger så, men kommer från lobotomi i alla fall som var en metod man använde på mentalsjuka förr då man gjorde två hål i huvudet för att "bota" vissa psykiska sjukdomar). Så himla hemskt, höll på att dö, sjukaste sorgligaste hjärtskärande slutet. Men helt otroligt bra film. Fem av fem inget snack om saken.
 
Okej, nog om filmen. Min dag idag har varit trevlig och händelserik. Började sent och det är ju alltid trevligt, strålande sol och härligt väder var det också. Sen köpte jag ett par fina dojs på Zara inför nyår tillsammans med Ida och Linn innan jag träffade Aline. Vi tog en fika på da Matteo, känns som två år sen jag var där. Svinkul att träffa Aline igen, känns som två år sen det med. We had a really great time och sen drog jag hem och tog bort diverse sociala medier som stör mig. Så no more fb och ingen ig ap och ingen twitter (twitter har jag dock inte så mycket emot). Nu ska jag läsa The Catcher in the Rye, andra gången jag läser den, för den är ju så himla BRA!

Kommentarer

 • hemligt fan säger:

  såg aline på da matteo :O biggest moment in mah life

  2013-12-05 | 00:04:10
 • Aline säger:

  we had a really great time indeed <3333333333

  2013-12-08 | 21:27:26
  Bloggadress: http://alinehenriksson.blogg.se
 • Alice säger:

  Det var den jag snackade om när jag skulle berätta för dig och linn!! Grät i slutet :(((((((((((

  2013-12-12 | 17:55:20

Kommentera inlägget här: