SOFIE DAHLQVIST

301213

Kategori: Personligt

Imorgon är det 31 december och efter tolvslaget är det nytt år. Det har gått så himla crazy fort att jag får ont i magen. Hur gör man för att få det att sakta ner? 
2013 har varit ett väldigt bra år, speciellt sommaren som var bland de bästa jag någonsin har upplevt. Får väl knåpa ihop en liten årsresumé sedan, när jag kommit hem från Stockholm.
För imorgon åker jag till Stockholm för att fira nyår. Jag, Stina, Stina, Hannah, Linn, Elin och Gustav ska fira tillsammans, först ska vi dricka lite champagne i Wennös kusins lägenhet (där vi bor) och sedan ska vi till Il Tempo och äta fyra rätters varav tre av rätterna innehåller massa lyxiga saker som jag aldrig ätit ens en gång (pilgrimsmussla, hummer, någon leversky och tryffelgrej, så himla fancy att jag inte vet vad jag ska ta mig till). Ska bli så fint att fira med mina fina vänner i lugn & ro. Resterande dagar ska vi göra massa fint, besöka Fotografiska muséet, träffa kompisar från i somras, bla. Julia och Linus, kanske shoppa lite och gå ut den 2e.
Jag är dock väldigt spänd inför imorgon och hela Stockholmsvistelsen. Det är väl bra egentligen att vara lite excited. Men känner mig lite mer åt spänd-rädd hållet men det är väl för att allt gått så fort och nu är vi här och jag hänger liksom kvar där bak ungefär. Allt kommer bli bra tillslut, och egentligen är det mesta som händer ganska värdsligt så man ska inte hänga upp sig på sina små snedsteg utan bara köra hårt. Det tycker jag i teorin i varje fall. Försöker leva ut det i praktiken också.
Så till alla er som jag inte är med på nyår, gott nytt år!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: