SOFIE DAHLQVIST

010414

Kategori: Personligt

Hejhejhejhejhejhejhej.
Det är verkligen vår nu. Väldigt mycket vår. Väldigt strålande sol, mycket blå himmel, mycket solbrillor, mycket hud, mycket Ted Gärdestad, Dungen, Ulf Lundell, Kings of Convenience. Jag har köpt en hatt som jag ska ha på mig hela sommaren, det är i alla fall planen. 
Jag är ganska förväntansfull. Det känns som att trots att det är ganska kärva veckor jag har framför mig så är jag redan förbi dem, redan på väg ut på äventyr. Fri, ingen skola, inget som binder mig. 
Jag läser sjukt mycket just nu, ser på film. Har blivit största kulturtanten, men det hör liksom samman med allt det andra, jag längtar så sjukligt mycket till när jag får bestämma precis hur mina dagar ska se ut. Min plan är att knega ihop massa stålar o sen bara resa resa resa överallt. Om någon är sugen på Gotland till midsommar, säg till, för de tär jag!
Och snart är det bal också. Igår köpte jag baldojs, klänning har jag redan köpt. Det är knäppt hur mycket pengar folk (inklusive mig) lägger på det där. Wa.
Juste, idag är det första april också. Man måste ju nästan lyssna på Aprilhimlen då, inviga april månad liksom. Det gör jag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: