SOFIE DAHLQVIST

270514

Kategori: Personligt

För drygt tre timmar sen kom jag hem från vår klassresa på Alicante. Just nu känner jag mig lite deppig för att helt plötsligt vara ensam, antiklimax på den lix. Men wa, vilken resa, så himla händelserik.
 
Känner att jag behöver gå igenom de flesta händelserna innan jag blandar ihop allt och glömmer små fina detaljer som jag vill minnas (ursäkta för hur töntig jag är, men är lite lyrisk eller något).
 
Sanningen är den att jag av diverse olika anlendningar inte var speciellt sugen på klassresan. Men skit i det nu, första kvällen satt vi hela klassen på vår balkong snackade och höll på. Sen drog vi till stranden, väldigt fullis, och jag fick prata med Jonna om saker jag tänkt på länge som har tyngt mig. Sen satt jag Clara, Axel, Axel och Hannah på rummet och pratade politik haha. Sen satt jag och Axel uppe lite till och pratade om annat.
 
Dag två var vi nere vid havet och badade, ofc. Det var riktigt stora vågor och härligt och fint och alltesammans. På kvällen åkte vi in till stan och åt på restaurang och sedan gick vi till en klubb. Där blev jag lite ledsen pga äckelspanjorer, men alltså mina fina klasskompisar tröstade mig, so much love. 
 
Detta får vara nog för idag. 2 b continued.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: