SOFIE DAHLQVIST

300514

Kategori: Personligt

Okej nu är jag typ redo att ta resten av klassresan. Dock är jag väldigt sliten efter balen som var i förrgår. Men mer om det senare, en sak i sänder.
 
Dag tre alltså. Sol och bad. Sen var det champions league match eller något, och alla boys (och Julia) var lite taggade för det. Vi klämde in oss på något ställe i stan och tittade på matchen. Kan väl inte säga att jag var jätteinne i matchen, dock vare kul för killarna hade bettat om resultatet och Axel hade rätt resultat fram till 94e minuten. Han var inte så glad efter det, haha. Efter matchen drog vi till en karaokebar, bästa jag vet <3. Dock var min röst inte riktigt som den borde men jag försökte kompensera det med lite whiskey. Ingen bra idé haha. Hursomhelst, vi sjöng Believe och Abba och Singel Ladies och jag tror att folk i klassen har lite härliga videos därifrån som jag inte vill se.
 
Så dag fyra. Hängde vid havet, hängde vid poolen, spelade lite tennis. Senare åt vi lite i byn vi var i och därefter gick vi till en lokal liten härlig bar. Där började jag Simon, Axel och Ellinor med komplimangleken, mitt förslag ofc. Det var väldigt kul att få komplimanger, men också att ge liksom. Himla fint. Sen drog vi till stranden och satt och lyssnade på Kent och mös och frös. När det blev för kallt och för sent så gick vi tillbaka till hotellet och jag, Tim, Axel och Ellinor (som sov) satt och snacka en stund. Vi fick min efterlängtade gråtkväll, trots att det liksom bara var jag som grät. Sen så kände jag att jag var tvungen att säga en sak så då sa jag det (okej vet att ni inte kommer fatta vad det här handlar om men det är mest för att hjälpa mig själv att minnas).
 
Sen så var det dags för sista dagen. Gjorde väl inget särskilt. Jag och Clara köpte feta jordgubbar och glarre och det var fett som bara den i solen. Tog lite fräscha pics på bland andra Tim med undervattenskameran. Sen städade vi en del. Och käkade. Därefter deeptalka jag och Simon lite. Sen var det dags att hoppa på bussen till flyget. Och klockan 10.15 var vi i Sverige igen.
 
Denna resan var väldigt omvälvande för mig. Jag insåg en del saker, både bra och dåligt. Mest av allt vill jag säga att inget går upp mot bra vänner. Och då tänker jag självklart mest på Clara! Du är king!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: