SOFIE DAHLQVIST

270115

Kategori: Personligt

Hej där!
 
Dålig uppdatering från min sida, men nu kommer ett fett vad-vi-har-gjort-hittills-inlägg! Idag har vi varit på resande fot i exakt 2 veckor. Resan var minst sagt lite stökig: tågresan till Stockholm; hyffsat lugn bortsett från ett aggressivt fyllo som fick ett otrevligt utbrott, flight 1 till London Heathrow; jag glömmer min iPhone i fickan framför sätet, flight 2 till Hongkong; för min del ok, såg på bra film (Boyhood och 100 steg från Bombay till Paris) dock mådde Stina inte suveränt utan spydde lite, flight 3 till Melbourne: ganska händelselös och sömnlös (såg en väldigt rolig fransk film, minns ej vad den hette dock).
 
Sen bar det av från flygplatsen till Kate i Fitzroy där vi bodde den första veckan. Underbart läge mitt i Fitzroy were there's always a buzz som Kate skulle utryckt sig. Kate var en mycket trevlig värd (although she wasn't Caroline så att säga, men näst intill lika cool). Första dagarna var vi sjukt jetlag och sedan var det bara att kasta sig in i lägenhetsletandet. Det var sjukt svårt insåg en efter en stund när en typ hade ringt alla annonser som fanns på Gumtree (typ liknande blocket) och inte hittat något som passade oss (alt. att värdarna ville ha hyresgäster som stannar längre än 1-2 månader). Dagen innan Kate körde ut oss ur sin lägenhet lyckades vi äntligen hitta någonstans att bo. Där bor vi nu på 686 Rathdowne Street för den som vill stalka upp vårt hus på google.
 
Nu orkar jag inte mer. 2 b continued.

Kommentarer

 • Tim säger:

  Tjo Sofie! Vi har också landat i Australien nu å tänkte väl bege oss vidare till brisbane förmodligen, men om vi har vägarna förbi Melbourne kanske vi kan hooka up med er nån kväll?:) //Tim

  (PS, sjukt svårt att få tag på dig utan Facebook, men langa mailadress typ?)

  Svar: Hej Tim! Ah va kul! Ja garna, kom hit det ar fantastiskt! Hur lange stannar ni i Brisbane tror du?
  Har ar min mejl: sofie.dahlqvist1@gmail.com

  Ha de gott, vi ses!!
  Sofie Dahlqvist

  2015-01-29 | 11:24:39
 • Söster säger:

  Uppdatera (med bilder!!!!) tack :D

  2015-02-06 | 16:39:41

Kommentera inlägget här: