SOFIE DAHLQVIST

Mina måsten

Kategori: Kläder

Jag vet inte än vilka trender som kommer i höst, i och försig har många redan börjat med höstkollektioner, men trender ändras så snabbt. Men det som jag känner är måsten för mig till skolstarten är...

Måste nr. 1 är en snygg, ganska lång shorta som den här. Superläcker att ha till en stor väska och bruna detaljer. Om det är kallare någon dag, varför inte ha tights eller jeans till eller ett par längre cityshorts?
image117Måste nr. 2 ett par jeans med skyhög midja, gärna högre än dessa jeans från Topshop. När höga midjan kom tyckte jag inte alls om det, fast nu tycker jag det är superhäftigt. En ny trend som jag inte gillar är jeansen som är utåtsvängda. Men vem vet, jag kanske börjar gilla dem med snart.
image118Måste nr. 3 ett skärp att ha i midjan på t.ex. en oversize tröja. Detta från H&M i färgen äggskal är helt okej, men jag skulle föredra ett brunt i samma variant. Jag kanske till och med köper ett liknande sånthär i brunt och ett brett resårskärp. Vi får se.Leather Bayswater bag large viewMåste nr. 4 och det sista måstet är en rejäl läder bag. Det blir nog sannerligen inte en Mulberry Bayswater men jag kanske hinner spara ihop till en Friis & co. i alla fall. I värsta fall får det bli någon från H&M men det är inte fy skam det heller.Ha det!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: