SOFIE DAHLQVIST

H&M Divided

Kategori: Kläder

Divideds höstkollektion ser väldigt lovande ut i mina ögon. Är inte så mycket för Divided annars, men just i deras höstkollektion har jag hittat några finfina saker som jag gärna skulle vela ha hängande i gaderoben.

Koftan som tjejen har tycker jag är helt underbar, kort modell, långa armar och hjärtformade knappar. Den kostar 198,- som är ett helt okej pris. Dock finns den inte kvar i storlekarna 34, 36 och 42, vilket är lite synd. Då är alternativet den svarta, som också den är väldigt fin, men kanske lite tråkig.


Blusen som tjejen har på sig tycker jag också är väldigt fin. Den kostar också 198,- och finns kvar i alla storlekar. Scarfen och halsbandet tycker jag också om. Scarfen kostar cirka 80 och halsbandet 25.Sista favoriterna nu! Eller jag tycker om många fler saker men jag kan ju inte lägga upp hela H&Ms hemsida.. Eller kan kan jag ju, men gah, nu är jag töntig. I alla fall, är jag den ända som älskar denna bilden? Jag gillar den nog mer än vad jag gillar kläderna. Självklart tycker jag om skinnkjolen och skjortan, men jag tror inte jag skulle köpa dom. Skinnkjolen kostar endast 98 kr, men verkar inte finnas att köpa på webbshopen, men jag har sett den i butik. Skjortan kostar 198,-.

Toodeloo

Kommentarer


Kommentera inlägget här: