SOFIE DAHLQVIST

Sofie får!

Kategori: Presenter

image374Jag hade ju kalas i volleybollhallen, det får man inte missa! Det var jätteskoj, spelade volleyboll i en timma, åt och drack och fick presenter! Denna vackra tisha som det står Miss Pretty Smile på kommer nog att bäras flitigt, både i vinter och fram till sommarn! Passar utmärkt på mig, om jag får säga det själv, hihi ;-)
Fick den av S och den kommer från Gina Tricot!image375Detta underbara linne fick jag av L. Älskar mönstret; passar både sommar och höst! Fin nerstoppad i en pennkjol eller bara till ett par enkla jeans.
image376 Denna söta chanel-kopia-tishan (som jag misstänker kan ha vart köpt i Thailand) fick jag av A och J! Älskar den även fast den är kopia, och dessutom är den av jätteskönt material! Bra att jag inte bor i Frankrike bara, där kan man hamna i fängelse om man har designerkopior... för det är väl inte så i Sverige?


image377Denna Dolce & Gabana-kopia tisha också från J och A. Tjusig!image378Denna finfina stickade väst fick jag av P, från H&M. Dock ska jag inte bära den som på bilden, utan snarare med en vit skjorta eller grå tisha under. Bra såhär i dessa kalla och stormiga tider.
(har gjort bilden ljusare så man ska se detaljerna!)
image379Åååååååh, så jag älskar detta linne! Kärlek vid första ögonkastet verkligen! Detta kommer jag använda flitigt må jag säga!
Fick det av J som köpt det på H&M.
image380Denna fina svarta top fick jag från M. Snygg till leggins i sommar eller till ett par tajta jeans. Den är från Kappahlimage381Nagellack från i vänsterhörnet är från H. Har på mig det just nu faktiskt! Även nagelklistermärkerna från henne. Läppglanset och sminket i den blå förpackningen från A och J, nagellacket från J och godiset från M. :)

image382Smycken i massor!image383Lite till smycken och annat! Tex lite lådor och så var jag tvungen att ha med P´s finfina kort hon gjorde till mig, det med fjärilen!Taack för alla fina presenter!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: