SOFIE DAHLQVIST

Jag är så sjuk, så sjuk

Kategori: Personligt

Nu är jag så sjuk. Jag är trött och varm. Näsan rinner. Gud vad jobbigt det är. Har varit sjuk i många dagar nu. För många. Hoppas jag blir frisk snart för det är jobbigt.

Blöt

Kategori: Personligt

Nu regnar det. Jag gillar inte när det regnar. I alla fall inte när det läcker in skorna och när man inte har paraply med sig. Usch och fy!

Iskallahänderochhetaöron

Kategori: Utstyrslar


Kofta från Ullared, Tisha från Kappahl, Jeans från H&M och väska 2hand

Om ni undrar om rubriken så får jag alltid röda och varma öron ibland av någon anledning.

Ögonfrans

Kategori: Smink


Såhär skulle jag vela att mina ögonfransar ser ut varje dag! Fast inte så att varje gång man nyser fasnar hela ögonlocket i limmet. För det är jobbigt och gör lite ont. Och så är dom lite överdrivet långa. Ska gå till Julia så vi ska ha följe till pendeln om några minuter!

Godmorgon!

Snö, porslinstomtar och sådant

Kategori: Smink


Måste ju rapportera lite här på bloggen vad jag vill ha till jul! Den närmar ju sig.
Lösögonfransar för 52.50 kr, Asos.com
Ögonskuggor för 236 kr, POP/Asos.com
Mascara för 170 kr, Asos.com
Bryn/frans kam för 19.50 kr, H&M
Parfym för 367 kr, Valentine/Asos.com
Moussefoundation för ca 120 kr, Maybelline

Iwillalwaysbeyoursoldier

Kategori: Utstyrslar


Idag är jag ganska nöjd. Lyssnar på bra musik och ser tillbaka på en okej dag i skolan. Hade längtat efter att träffa alla kompisar, jag känner mig så ensam när jag inte träffat dom på ett tag. Ämnena gick bra och på gympan skulle de som va sjuka eller glömt gå upp till någon skola och tillbaka men vi gick jättemycket fel för vi visste inte riktigt vart den var så vi fick ta bussen tillbaka. Sedan tog vi bussen till Paulina och nu har jag just kommit hem från henne. Som sagt är jag ganska nöjd med dagen, och så lyssnar jag ju på bra musik! Those Dancing Days och Marit Bergman :)
Nog tjatat!

Skjorta och väska 2hand
Jeans från Cheap Monday
Och uggs från Skoboo utanför Ullared

Those Dancing Days

Kategori: Musik


Med denna låt säger jag tack och gonatt för idag !

Minnesstund

Kategori: Personligt


Tagna av mig.

Aaaj

Kategori: Personligt

Gud vad jag har ont i huvudet. Och så är jag förkyld. Vet inte om jag orkar gå till skolan imorgon, men annars missar jag massa och måste ta igen. Och det orkar jag inte, har redan gjort massa läxor idag och ändå har jag inte gjort hälften. Och jag som vill bli läkare, haha. Man måste ju ha typ högst betyg i allt och ändå lottar dom.
Har lust att gå ut och fota. Har inte gjort det på ett tag. Men det är så mörkt och kallt. Jaja.

Men i alla fall så skulle det vara kul om jag fick vet vilka det är som läser min blogg, så om du läser min blogg kan du väl kommentera så blir jag jätteglad!.... Haha, ingen kommer nog kommentera!

Trevlig kväll !

En kjol

Kategori: Kreativitet


Äntligen lägger jag upp en bild på kjolen jag gjorde i måndags eller när det var... Ja, såhär blev den alltså, jag är ganska nöjd, syr inte så ofta.

Frost = Förkylning

Kategori: Inköp

När det är höst och kallt blir jag alltid förkyld. Lika så nu. Var ju på Gekås i onsdags. Blev inte så mycket, vilket var bra för min plånbok, men en del blev det ändå.

Manikyrpenna 10 kr, plånbok 30 kr, skiva 130 kr, lösögonfransar 29 kr, strumpor (?), dansbyxor 70 kr, tisha 60 kr och uggs 199 kr

Tillbaka

Kategori: Inköp

Igår kom jag hem från mormor och morfar. Och nu är jag förkyld. Lovet har vart aldelles för kort och jag vet inte om jag kan gå till skolan imorgon. I alla fall så 2hand shoppade jag lite i Skåne och så köpte jag en spargris. Skjortan och väskan kostade 30 kr respektive 25 kr och spargrisen 15 kr. Är riktigt nöjd.