SOFIE DAHLQVIST

morgonpapiljotter

Kategori: Personligt


Idag var det sovmorgon för vår engelskalärare skulle titta sin bäbis i magen. Jag tycker vår engelskalärare är snäll faktiskt, men det verkar jag vara ensam om.
Jag vaknade av solen. Det var längesen det. Jag trodde först klockan var jättemycket, så som den sken! Men sedan kom mamma och sa att den var kvart över sex. Jag vilade en stund och hoppade sedan upp. Och satte papiljotter i håret.

Borde jag ha papiljotter? Och skriva såhär... öh, kontrollerat och fult? Hm. Jag tvivlar ofta på mina kläder, min så kallade image och så. Är det verkligen jag, detta? Det kan jag inte svara på. Men någon gång får jag väl ett svar.


Nu kom jag och tänka på något helt annat. Jag minns när jag praoade som simskolelärare i sexan. Det var två väldigt fridfulla dagar. Nu minns jag inte vad hon hette, men det var en tant och så var det Johanna och en kille som jag var hos. Det var så roligt, att lyssna när Johanna och killen snackade om att tanten hade försökt gå ner i vikt i ungefär fem år nu, och att hennes diet bestod av light cola. Jag satt och lyssnade. Det är så roligt. På lunchen åt jag baguette med kyckling, och sedan fick jag åka gratis i äventyrsbadet.
Sen var det dags igen, och så fick man hålla små 5 åringar under magen när dom skulle simma, ta emot dom när de hoppade från kanten...

Kommentarer

 • Vickan säger:

  Du är inte den ända som tycker att hon är snäll det gör jag också (^_^)

  2009-04-17 | 22:08:04
  Bloggadress: http://vickansliv.blogg.se/
 • JULIAABAJS :d säger:

  åh vilken fin bild :D

  2009-04-29 | 18:38:46

Kommentera inlägget här: