SOFIE DAHLQVIST

La la la

Kategori: Personligt

Klockan är halv elva, och om sådär två timmar så ska jag lämnas ensam i en skogen med en karta. Vi ska orientera. Jag tror att det kommer gå dåligt. Men, det får gå som det går.

Just nu har jag det trevligt. Jag pratar med vänner via datorskärmen och lyssnar på Kent. Jag ska på Kent i mars, underbart ska det bli. Jag ska dit med Märta. Och snart ska jag äta lite mer frukost.

Mossen

Kategori: Foto
Igår var jag och Pau och Julia i Isaks Mosse. Vi gick barfota och fick ont i fötterna.
Idag ska jag spela match. Jag är lite snuvig, och måste ta tag i mina läxor. Men ändå.


Höstljuvligt

Kategori: Musik

Visst är det underbart att Kent släpper nytt album i november. Deras singel, med det underbara namnet Töntarna, var sådär tycker jag. Lite för mycket elektro för min smak. Den börjar inte bra alls tycker jag, men den växer, det gör den sannerligen, speciellt refrängen är sådär kent-härlig. Men tacka vet jag Kents gamla klassiker. De är otroliga!

It don't snow here, it stays pretty green

Kategori: Utstyrslar


Mössa från Lindez, blus från Monki, jeans från Cheap Monday och skor från Dinsko.

joues roses

Kategori: Personligt


Igår var sista dagen i september. Tiden går verkligen fort. Fast tiden är inget att grubbla över, den går som den går.
Gårdagen var så härlig. Så där underbar när det är kallt, och man kan liksom ta på kylan i luften. Det biter i kinderna och hela kroppen känns skör och öm.
Idag blev det varmare. För min del tycker jag det är synd. Fast ändå inte. För jag vill faktiskt ha höst innan vintern kommer. Moln och regn, färger på bladen, vindar. Ljus inomhus. Men hösten är nog påväg till mig, så det så.