SOFIE DAHLQVIST

I hear you perfectly

Kategori: Foto

Nyss hemkommen från fotomässan. Jag och Jasmina strosade omkring där i ett par timmar och kikade på fotografier, objektiv och reflexskärmar och låtsades vara viktiga och pålästa på det här med foto och allt vad det innebär. Vi köpte massor av fotomagasin till eget bruk, tog lite gratisballonger och hade det allt som allt väldigt trevligt, tycker jag! Efter det fikade vi och tog sedan tåget hem. På tåget satt en dåre och sjöng för allt hon var värd, och det lät inte speciellt fint alla gånger. Men vi skrattade åt henne i smyg.
Jag blev även väldigt inspirerad av utställningar, så nu är jag riktigt sugen på att verkligen ta och lära mig min kamera och photoshop, som jag är så usel på. Ska ta tag i det någon gång, men jag antar att jag inte kommer hinna föränn sommarlovet är här. På tal om sommarlov, är jag livrädd för hur fort det närmar sig. Usch. Kan det inte sakta ner lite, dagarna springer förbi. 
På måndag är det dags för skola igen. Vilket betyder att bloggen antagligen kommer bli aningen tom igen. Men jag är så glad. Sedan jag lämnade skolan för en tio dagar sedan har jag längtat efter att komma tillbaka igen. Så oj vad det känns bra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: