SOFIE DAHLQVIST

munter och stark

Kategori: Utstyrslar


Jag är så glad! Ursäktar ni bilden bara, kunde inte se surare ut, så blir jag ännu gladare.
Andra dagen i skolan var toppen. Jag vet inte vad det var, men jag var så glad redan på morgonen där jag cyklade till skolan. Jag hade jour med Niels, och vi pantade flaskor, skärde mackor och diskade i matan. Mycket trevligt och lite svettigt ibland. Vi han med två lektioner när jouren var slut, engelskan och musik. På engelskan fick jag äntligen träffa Linda som jag saknat så mycket. Blev riktigt förvånad över att hon tyckte det skulle vara kul att ha oss. Men det var ett trevligt, något oväntat, utalande.
Efter skolan cyklade jag och Pau till Sofia som fyller femton idag! Stort grattis till dig, Sofia! Vi var där en stund och umgicks med Sofia och Ulrik och vi hade det så roligt så.
Vad som kan vara en viktig faktor i denna underbar är såklart alla fina människor omkring mig, men även att jag helt plötsligt kände mig så stark och optimistisk idag.
Nu är det snart mat, grönsakskyckling med, ja jag vet inte, pasta/ris/couscous/någonting. Det ska bli gott och jag har redan smakat på baconen. Riktigt smarriga. Och efter maten ska jag ta tag i terminens första läxa. Ser man på!

Tröja från Monki, sjal från Ullared, byxor från Åhlens och skor från Din Sko som gick sönder idag. Åh jag som gillade de så mycket! De fanns alltid för mig i vått och torrt. Och nu har det sagt tack för sig. Sorgligt! Men jag hade i varje fall på mig mitt favoritläppstift från Mac, vilket alltid får mig på bättre tankar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: