SOFIE DAHLQVIST

NRJ in the park

Kategori: Personligt


Goddag mitt herrskap!
Tänkte berätta om den ytterst trevliga gårdagen som spenderades på Liseberg då det vankades NRJ in the park. Var för det mesta där med Victoria, Linn, Louise och Josefine, men också Elsa, Märta, Sigrid, Julia, Gabriel och Foppa.
Direkt efter skolan begav vi oss till Mölndal där en del skulle köpa mat och diverse andra prylar. Då träffade vi inga mindre än Astrid, Hanna och Ebba. Bekanta ansikten som man inte sett på en väldans tid.
Sedan tog vi tåget in till Liseberg och efter många om och men satte vi oss och åt på några blöta parkbänkar vid Valhalla. Oj vad jag var hungrig, matstunden skulle inte kunnat vänta en enda sekund till.
Efter det var vi i varje fall mätta och glada och vi masade oss iväg till Liseberg. Där gick vi runt och gjorde inte speciellt mycket förutom att se väldigt många bekanta ansikten. Jag köpte mig en kaffe som var dyr men värmde händerna. Sedan ställde vi oss i folkhopen utanför stora scenen och väntade på att det skulle börja helt enkelt.
Det kom igång och Erik Hassle var först ut, och i särklass bäst. För resten av det som hände på scen var i själva verket ingen stor hit alls, så efter en stund trängde vi oss ut ur hopen.
Vi satt en stund och pratade i Lisebergs Lustgård. Mysigt värre. Resten av kvällen träffade vi Märta, Sigrid, Elsa och Co och flera andra. Mycket härlig kväll med många höga skratt!

Kommentarer

  • Louise säger:

    Jag märker att du ger igen när det kommer till bilderna på mig. ;)

    Men du får ett + för du tog kort på min snyggning! :) <3

    2010-08-29 | 20:15:17
    Bloggadress: http://bjorkenfors.blogg.se/

Kommentera inlägget här: