SOFIE DAHLQVIST

gee abstinence rue flotteur tonnerre recouvrable rêve observer creuser lamentation indescriptible tous roses

Kategori: Foto


Bilder från gårdagen.
Jag och Vendela träffades liten stund efter sju och tog bussen till Helendal. Därefter återstod bara en uppfriskande promenad till Rådasjön där Musik På Vatten skulle hållas. Humöret var på topp, och när vi hittade bästa platsen som ingen annan tycktes ha hittat så blev vi extra glada. Vi satt på en gigantisk sten med otrolig utsikt över tillställning. Vad som var lite lustigt, men mycket praktiskt, var att Vendela tagit med filt att sitta på och jag en filt att ha över en. Mycket bra! Så vi bäddade ner oss under filten och åt både pannkakor och kanelbullar och lite päronsaft också. Nere på vattnet spelade storbandet jazz och (om jag får säga det själv) den mycket överskattade jazzsångerskan Rigmor Gustavsson sjöng. Även Sofia W, som slutade nian i sommar, sjöng. Mycket vackert som alltid!
Enda nackdelen var väl alla mygg som älskade att mysa med en. Så nu har jag små röda bett överallt. Förträffligt snyggt faktiskt.
Men så när det led mot sitt slut blev det rena rama nyårsafton med fyrverkerier och allt vad det innebär. Efter det drog Vendela med hem en stund och vi såg på Mamma Mia och sjöng i bäddsoffan.
En dag utan dess like, och det mycket positivt. Härliga minnen kan jag lova.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: