SOFIE DAHLQVIST

all the things you knew I'd written about you oh so many illustrations

Kategori: Utstyrslar


Klänning från Bikbok, skor från Shoewoo

Nyårsafton! Jisses vad tiden flyger förbi. Även idag då jag försökt knopa ihop ett bildcollage över året. När klockan var alldeles för mycket kastade jag en blick på den och fick raskt sluta trots att jag bara kommit till maj.
Nu ska jag göra iordning mig för ikväll vankas partaj! Först kommer kusinerna och Göran och Helena och sedan ska jag vidare till Pau! Toppenkul!

honey you are the sea upon which I float and I came here to talk I think you should know

Kategori: Utstyrslar


Linne från Gina Tricot, halsband från Forever 21 och jeans köpta secondhand.

Det här hade jag på mig igår. Nu ska jag stöka lite här hemma inför nyår.

The tiger's waiting to be tamed singing

Kategori: Foto


Bilder från gårdagen hos Märta och Sigrid.
Det började med lite förfest i bilen med mor och Felicia med radion på högsta volym. Jag var på väg till Märta och Sigrids place för en tjejmiddag till Victorias ära.
Det var en härlig kväll med mycket dans, mycket tacos, mycket godis, mycket chips, mycket skratt, mycket prat... ja, jag kan fortsätta i oändligheter. En lyckad kväll var det.

one day wonder

Kategori: Personligt


God morgon!
Idag är det dagen före dagen före ett nytt år. Behöver jag säga att det för mig känns som att 2010 klev över farstugaveln så sent som igår? Det är rentutav läskigt hur fort tiden går, men det är något jag själv inte kan styra, även fast jag flera gånger försöker det. Min uppgift är att ta vara på tiden jag får, inte försöka hejda den.
Gårdagen spenderades i med Linn. Jag var sjuk, men kom snart underfund med att jag är på bättringsvägen eftersom jag inte kände mig så dålig. Vi var först på IKEA och tittade lite grejer till mitt rum, för det ska göras om, hurra! Sedan åkte vi iväg till stan i jakt på nyårsblåsan, vilket var lättare sagt än gjort. Alla poteniella affärer där jag trodde jag skulle finna den var fulla av tokiga människor som slet i alla reaplagg de kom åt. Jag gillar inte rea, men det verkar ju vara det enda som finns just nu. Efter flera timmar hittade jag tillslut något som jag själv inte tyckte var någon större hit, men Linn och expediten verkade helt saliga, så på brist av andra bättre förslag fick den följa med hem. Ni får se den imorgon!
Har köpt lite till på rean, men inte mycket. Får väl visa det om jag orkar.
Köpte också en ståltråd på Coop. Så nu håller jag på och knåpar för full maskin. Det har lett till flera rivmärken på händerna vilket inte är speciellt snyggt, och inte är det skönt heller.
Men nu har jag tjötat tillräckligt! Adjö!

and if I only could I'd make a deal with God

Kategori: Personligt

Hallå där!
Jag har varit ovanligt tyst, vilket de flesta nog bara är glada över. Men nu tar jag ton!
Jag är ganska sjuk, men på bättringsvägen. Och imorgon ska jag förmodligen ut i världen igen, och röja i stan med Linn.
Igår var tanken att jag skulle ha fikat med Aline och Märta, men efter många om och men så förstod jag att det inte var en toppenidé. Jag stannade istället hemma med min nässduk. Gick bland annat en promenad till Pau, spelade lite piano och började städa mitt rum.
Idag har jag städat klart mitt rum, så för ett tag sen var det skinande rent. Vilket det dock inte är längre eftersom jag bestämde mig för att städa gaderoben. Resultatet är att alla kläder ligger på golvet och nu orkar jag inte mer. Så nu sitter jag här och håller tummen för att jag är prima frisk imorgon. För jag orkar inte vara hemma längre.

the ringing from the bells keep screaming out love

Kategori: Presenter


Här har ni några av dem! Mina ärade julklappar! Ett extraordinärt pannband och ett lika extraordinärt sjalskrälle. Och så en ring. Också den något alldeles extra! Nej, nu smörar jag himla mycket, men stå ut!
Jag är förkyld. Urk.

I was criticized for letting you break my heart

Kategori: Foto


Att vara hos morfar i Skåne är inte alltid det mest uppiggande. Det kan rent utav vara jobbigt en stor del av tiden. Men för mig har det blivit någon slags tradition att gå ut och gå på åkern. Och varje gång jag gör det minns jag de tidigare åren då jag gjort samma sak och vad som då rörde sig i mitt huvud.
Dessutom är det så vackert. På vintern, såväl som på sommarn.
Jag har inte nämnt vad jag fick i julklapp! Av syster fick jag en ring och en tubsjal med luva (mycket snygg!) och av mor och far fick jag pengar och en kjol och ett pannband (mums!). Sedan fick jag pengar och presentkort av släkten. Jag är väldigt nöjd, förutom att jag saknade min skrivmaskin. Inget tip-tip-tapping denna vinter då.

christmas eve

Kategori: Personligt


Ännu en julafton. Såhär långt har jag upplevt femton stycken. Vissa snarlika, en del väldigt främmande.
Denna jul spenderades som de flesta hos Lena och Bo. Den var trevlig, men ganska tom.
Vi började med lite knäck och Kalle Anka. Sedan hjälpte mamma, jag och syster till att plocka fram julbordet. Så var det dags för mat, och för en gång skull åt jag inte alldeles för mycket. Sedan väntade Karl Bertil Johnsson och sedan gröt.
Alltså så som alla jular har varit. Men känslan var inte här i år. Inte det minsta. Och visst är jag lite sorgsen över det, men nu är den över. Jag får helt enkelt försöka fånga julstämningen bättre nästa år.

GOD JUL

Kategori: Blandat

hiding in a hiding-place where no one ever goes

Kategori: Inspiration


Inspiration 1, 2, 3, 4.

frost on the window snow on the ground holiday spirit holiday sounds

Kategori: Personligt


Bilder från gårdagen tagna av diverse vänner.
En härlig kväll med allt av det goda.

we slip and slide as we fall in love

Kategori: Foto


Efter skolan gick jag och Märta och Linn hem till mig. Vi gjorde diverse saker, till exempel tog jag kort på Märta och hennes ljuvliga klänning från Gina Tricot! Visst är hon vacker!
Sedan så laddade vi med kebabtallrik och termobyxor innan vi begav oss till kyrkbacken!

you were only waiting for this moment to be free

Kategori: Musik


Bilder från ännu en julavslutning med kören. Bilderna är tagna av mig, Sigrid och Lisa.
Föreställningarna är inte speciellt trevliga, man står mest och sjunger och väntar på att sista låten ska komma. Vilket den aldrig verkar göra. Och när den väl har gjort det är det två föreställningar kvar. Publiken är inte heller speciellt förtjusta i körens gnolande.
Men detta året var i varje fall en av de bättre föreställningarna. Speciellt den för åttorna då Alice gick loss och jag kunde inte hålla mig från att le från ena örat till andra. Och så vill jag hälsa en sak till Julia och Linn, som sjöng Imagine jättefint vad ni än säger.
Efter den sista föreställningen samlades vi i hundrafemman för lite fika (bland annat mina gifflar) och betygen. Var nöjd med både knäcken som Märta och Elin hade bakat och mina betyg.
Och så sa alla hejdå och så var det jullov.

a cold and frosty morning there's not a lot to say about the things caught in my mind

Kategori: Personligt


I förrgår var det, va? Ja det var det ju. Vi hade repetition inför skolavslutningen med kören och när vi kom ut i uppehållsrummet var Victoria där. Det blev en stor kram och stora leenden. Sedan skulle jag, Victoria, Linn, Sigrid och Elsa iväg till stan, men Elsa var sjuk. Vi fick tyvärr bege oss utan henne.
Vi gick till Röhska för att äta tacobuffé, men fick istället med oss en Faktum och ett glatt sinne. Sedan for vi iväg på hala gator till Pizza Hut. Påvägen sjöng vi både Cher och Mariah Carey, och folk tittade lite undrande på oss.
Jag har aldrig ätit på Pizza Hut innan, men det var änna gott. Kände mig dock väldigt tjock, men för all del.
Sedan hittade vi en himla snygg avslutningsklänning till Sigrid innan vi började leta julklappar. Det blev en lång shoppingrunda som inte var rolig hela tiden.
Vi tog sjusextian hemåt och var hemma vid halv nio. Då blev det fika med te och mackor med senap och självklart lite Anastasia. Victoria och Sigrid var tvungna att gå alldeles för tidigt så då gjorde jag och Linn iordning oss för att sova och såg på Törnrosa. Eller Linn såg på Törnrosa, jag sov mest hela tiden.
Upp och hoppa tjugo över fem, och en himla massa stök med smink, kläder, frukost och hår. Och precis när vi skulle iväg till bussen kom jag på att jag skulle ha bakat. Så därför fick jag och Linn hoppa in på Hemköp och haffa några gifflar. Sedan kom vi insläntrande några minuter försent till körens genrep. Fortsättning följer, förhoppningsvis...

I just want to be there when the morning light explodes

Kategori: Foto


Nu är det tjugotredje december. Dan före dopparedan.
Det är snö ute. Det är lov.
En stor del av mig skriker av glädje. Äntligen har jag luft att andas. Jag kan andas ut. Två veckor med bara sådant som jag vill göra.
En nästan lika stor del vill bara gömma sig någonstans. Inte göra någonting, för att få tiden att gå långsammare.
Jag är femton år, och har gått halva terminen i nian. Så mycket har hänt, och jag har inte hunnit uppmärksamma allting av värde, inte hunnit uppleva varje stund jag upplevt fullt ut. Jag är rädd för att tiden bara sägs gå fortare och fortare.

Nu tänkte jag lämna det ämnet för en stund och säga att det är dan före dopparedan en gång till. Jag var hos Robin igår och sov över. När jag kom hem idag hade jag himla ont i magen och tog en alvedon och gick och la mig igen. Klockan två vaknade jag och sedan dess har jag inte gjort så mycket.
Gårdagen spenderades som sagt hos Robin men också i pulkabacken. Eftersom jag inte kunde åka pulka på grund av mitt knä, så satt jag i snön och tittade på. Det var kallt om rumpan och händerna, men nästan uthärdligt. Det var skratt och det var snö som for. Önskar jag kunde ha varit med.
Victoria har ju också kommit tillbaka och hälsat på från England. Som vi har saknat henne. Nu känns allt fullständigt igen. Men mer om Victoria sedan!

begging for some pleasure

Kategori: Utstyrslar


Klänning från Bikbok, skjorta från H&M, armband från Indiska (julklapp från Pau) och väska från Urban Oufitters

Nu är det lov! Hejdå!

oh the weather outside i brightful but the fire is so delightful

Kategori: Personligt

Förra inlägget var kanske dysert, men inte är jag det minsta dyster längre.
Sofia kom hit tio i sju och vi slog oss ner i soffan och öppnade för mig årets andra julklapp.
Nu ser Sofias julklappar till att jag inte fryser mer om varken hals eller fötter. Som ni kanske har räknat ut fick jag alltså en tubhalsduk (åh!) och ett par sockar. Tack så mycket!
Vi satt där en stund och pratade om sådant som händer både här och där.
Sedan såg vi på film, Bridget Jones Dagbok andra gången denna vecka. Det är konstigt vad man känner igen sig i henne när hon sjunger All By My Self. Och jag måste säga att jag är himla trött på att Hugh Grant verkar förfölja mig i tvrutan.
Sedan så var klockan visst mycket och jag följde Sofia en bit på vägen. Det knastrade gott under fötterna och snön föll i ansiktet. Vi skiljdes åt och de sista orden Sofia sa klingade länge kvar i luften. "God Jul". Nu är jag officiellt jul-invigd. Det där var precis vad jag behövde.

a light shining in the dark it's been nothing and now clearly

Kategori: Presenter


Julklappen från Paulina och Märta som jag fick igår! Fick även ett par trosor, tack så mycket! Himla fina grejor!
Och nu är klockan sex, och det är en timma till Sofia kommer. Borde klä på mig och fixa till mig lite, men inte än. Det här är nog den konstigaste julen jag varit med om hitills. Eller julen är ju inte över, men ja. Knappt en sekund har någon mysig julkänsla drabbat mig. Det konstiga är att jag inte riktigt saknar den, eller det gör jag förstås. Men jag har inte orken att göra något åt det. Jag lyssnar på julmusik och slår in paket, men är den där? Nej det är den inte. Men så är det väl. Har så svårt att fokusera på vad som händer nu. Det är mitt största problem, jag snöar in på sådant som har varit eller ska komma. Och då faller liksom alla dagar i glömska, eftersom jag alltid är någon annanstans.

Oh je t'assure que ce n'est pas grave

Kategori: Personligt


Nu har vi alltså klätt granen. Fast jag missade nästan alltihop. Kom utrspingande i vardagsrummet när det mesta var klart. Jag var i varje fall närvarande när det var dags för lussebullar och glögg. Även fast jag bara dricker glögg för att det är tradition. Inte är det gott, inte.

crown and anchor me or let me sail away

Kategori: Foto


För ett år sedan var jag i Nya Zeeland. Det var något alldeles speciellt med de landet som för alltid kommer lämna spår i mig. Jag ser fram emot att åka tillbaka dit igen, när det nu blir. Men jag är övertygad om att jag någon gång ska dit en andra gång. Och sedan kanske en tredje eller fjärde.
Just nu har jag ont i huvudet och är hyffsat irriterad. På både matteboken och diverse annat. Men nu får jag rycka upp mig, för nu ska vi klä granen! Och om sådär två timmar kommer Sofia. Yey!

they see a bright new shining star

Kategori: Blandat


Godmorgon! Vaknade himla sent, det var gott. Vad som var mindre gott var att jag sedan gjorde mina knäövningar. Skönt att det är över i varje fall, inte speciellt underhållande.
Igår var jag som sagt hos Märta med Paulina. Vi delade julklappar. Jag är väldigt nöjd med mina presenter, tackar så mycket, och det var faktiskt precis det jag trodde ni hade köpt, hehe! Tack så mycket, primanöjd! Vi käkade mycket godis och julmust och såg på Saw som jag bara tycker är dålig men jaja! En lovely kväll, ni är bäst snyggingar!
Nu sitter jag här vid datorn och har lite julpanik och allmän panik. Har massor av saker att göra men istället sitter jag här och lyssnar på julmusik. Snart ska vi klä granen och så, och ikväll så kommer Sofia hit så ska vi dela julklappar vi med.
Förresten till Aline, du passar ju som ett nötskal i Peter Pan kostymen! Skulle varit kul att se dig, men det blir nog fler gånger för en blivande stjärna som du. Glad advent eller hur man säger!

artonde december

Kategori: Utstyrslar


Skjorta från Spanien, halsband från Forever21, väska från Urban Outfitters, byxor från Kappahl och skor från Shoowoo

julshopperier

Kategori: Personligt


Jag och Pau har som sagt varit och julhandlat, denna gången i kungsmässan. Fullt med folk vart det, men vi lyckades ändå haffa det vi skulle ha för att sedan bege oss igen. Nu försöker vi få tag på Märta, utan framsteg. Men i vilket fall så ska vi träffa henne i kväll och dela julklappar! Åh, så mysigt!

jag lever på sånt man får för sig ibland när jag går gatan fram

Kategori: Personligt


Mer bilder från gårdagen och luciauppträdandet. Som ni kanske ser så är jag lucia (?!) och det var en upplevelse som nu är upptäckt och jag vill aldrig mer vara med om det.  Nu kan jag bocka av det från saker jag gjort i livet och det är väl alltid bra, men jag njöt inte av att hålla ihop händerna i tre år.
Luciatåget blev också väldigt misslyckade, men eftersom publiken såg lika arga och sura ut som förra året (då vi var bättre enligt mig) så kanske det inte var så misslyckat ändå. Efteråt begav jag och Pau oss till Gabriels hus i varje fall. Där möttes vi av Gabriel och Robin. Härlig kväll minsann!

vinterns korta dar är långa i år

Kategori: Personligt


Bilder från gårdagen! En mycket trevlig dag av många anlednigar. Julbord i bamba, näst sista skoldagen (typ) och allmänt trevlig med mycket skratt. På eftermiddagen så åkte jag och Pau och Elin hem till Pau för att spela lite innan vi begav oss iväg till luciauppträdandet. Mer om det sedan!
Idag har jag varit med Pau och köpt julklappar. Nu sitter vi här och jag hoppas att Pau inte tycker jag är alltför tråkig. Nej! säger Pau. Men det får hon ta!

you're time has come to shine

Kategori: Foto


Hallå!
Back in school with new powers you know.
Jo men jag mår bra. Riktigt bra. Tror jag. Jomen visst. Nu rullar det på riktigt. Jag har kommit underfund med mycket, ja. Jag är nöjd. Eller nära i varje fall.
Kram på Pau som jag spenderade min julhandling med och en förövrigt ljuvlig kväll med också. Och kram på er andra också!

coo coo ca-choo

Kategori: Personligt

Hallå hallå!
Imorgon bär det med största sannolikhet av till skolan. Mot NO och matteprov är min kommentar till det.
Annars har dessa två dagar varit himla fina i min ensamhet. Det har varit delvis pluggerier som inte varit så skoj. Men det har också varit sconesbakning, julhandling, varma bad med ansiktsmasker och filmtittande. Just nu är jag väldigt ledsen för att vi inte har Spiderman 3. Har tittat på ettan och tvåan igår och idag och jag saknar redan Peter Parker och M.J. Watson. Finns inte så mycket att göra åt saken.
Tror faktiskt att jag ska ta och sova snart. Ska bli mysigt.

femtonde juni

Kategori: Personligt


Är alldeles nöjd med årstiden ute just nu, men vissa dagar var helt enkelt för bra för att vara sanna.

an old man said to me won't see another one

Kategori: Foto


Har legat i sängen och pluggat hela dagen. Tveksamt om jag kommer imorgon.
Och nu på kvällen julshoppade jag och Märta lite. Kul att se henne! Ursäkta mitt bleka ansikte!
Nu ska jag äta stuvade makaroner och köttbullar! Mums!
Sista bilden har snygga Märta tagit!

like we used to in the early days

Kategori: Inköp


Titta på den! Är den inte amazing (okej man ser typ inget av den men ja.)? Det var ett av köpen jag haffade igår när jag julshoppade lite. Den är från Kappahl och jag är helt förälskad. Nästan favoritplagget nu kanske? Kostade trehundrafemtio, men jag hade rabatt så den kostade väl runt 270!
Som sagt så är jag sjuk och har bestämt mig för att vila upp mig imorgon! Känns som himmelriket! Behöver verkligen en dag att bara slappa på för dagen idag har varit så hektiskt. Är äntligen klar med alla uppsatser men behöver ändå morgondagen för att plugga. På tisdag sätter de betyg. Hjälp. Skona mig någon!
Nu ska jag nog göra lite te. Kanske duscha. Och sen vill jag sova!

när man slösat varje ord om meningslösa självklarheter

Kategori: Personligt

Alltså, jag är näst intill död just nu. Förkyld som en idiot. Har legat i sängen hela dagen med nässpray, läppsyl, nässduk, strepsils, bisolvon, antioxidanter, alvedon och min data. Har desperat försökt plugga medan Pauls röst har ekat i mitt huvud. "Allt ska vara inskickat på måndag 9.00. Inga ursäkter godtages!".
Och äntligen är jag klar med svenskan alltså. Men nu väntar NOn och min borttappade hemkunskap. Men frågade Sigrid om hon vill skicka, och jag vet inte om hon ville det, men det ska hon göra i varje fall. Obeskrivligt tacksam Sofie alltså!
Och så är det ju matteprov imorgon också. Dröm om att jag ska hinna plugga till det.
Fy farao för lärarnas sämsta planering!

it was planned from the beginning and the plan was carried through

Kategori: Personligt


Imorse var det tö. Men äntligen så snöar det igen!
Dagen idag har varit fullspäckad. Började på Jensen i stan där jag var på öppet hus. Helt okej skola, en stark trea på den. Sedan blev det lite stressjulshopping i vimlet vilket bara var jobbigt. Men med hem fick jag lite till mig själv och lite julklappar.
Sedan bar det äntligen av hem. Smink och grejor på, fräscha upp en halvförkyld Sofie. Och så kom Emilia efter ett tag. Vi åt lite tomtegröt innan vi tog bussen in till stan (eller ja, mölndal, tyckte det lät bra, jag är en vampyr you know). Vi fortsatte mot Mölnlycke och fann kulturhuset i tid! Men det var alldeles dött så vi hoppade in på coop och köpte baguette och lussekatter. Det var gott, fast man blev lite för mätt.
Så gick vi tillbaka till kulturhuset och så började snart Alines klasskonsert. Jag måste att säga att det var många tjejer med grymma röster, men Aline slog alla med hästlängder! Kul att se dig också, har saknat dig! En jättefin kväll blev det, skulle självklart varit roligare om man varit frisk som en nötkärna.
Vilket jag inte är. Så jag har lite panik inför imorgon då det blir plugg på hög nivå. Hemkunskap, No, svenska x2, matte + förkyld tjej. Inte bästa kombon.
Vad som är bästa kombon är i varje fall min vinterlista. Är inte komplett men ni kan få ett smakprov på den. Enjoy, annars!

du måste lita på mig nu

Kategori: Personligt


Trött och halvförkyld. Inte speciellt sugen på att göra någonting alls.
För mig är det här ett tecken på att jag behöver något nytt. Något nytt och okänt. Men jag har knappt ork att hitta något nytt och spännande.
Som ni kanske förstår var dagen ingen höjdare. Eller egentligen var den nog ganska bra, men jag vet inte. Det läckte in i mina skor och jag känner mig allmänt missnöjd. Vill resa iväg en stund. Är trött på att allt upprepar sig förutom det som man saknar.
Gjorde sämsta pajen på hemkunskapen.
TACK ELSA FÖR KOMMENTAREN! Blev jätteglad! Jätteglad att vi börjat umgås mer också !

no matter how hard I try you're keep pushing me aside

Kategori: Utstyrslar


Skjorta från Spanien, koftan är min systers, byxorna från Urban Outfitters och halsband från Forever21
Dålig dag?

you're shaking my confidence daily

Kategori: Utstyrslar


Skor från H&M, byxor och kavaj (systers) 2hand och väska och linne från Urban Outfitters i NYC
Dagen idag. Hur var den? Ja, på bussen så hoppade Julia A på som hon oftast gör och hon får än att skratta må jag lova. Lektionerna rullade på och jag måste säga att min bokhållare i tekniken blev himla tjusig. Visst blev jag väl inte helt nöjd, men det blir jag så sällan så. Musiken gick framåt åtminstone, och framåt är alltid framåt.
Idag ska jag stänga in mig någonstans och plugga. Men det känns faktiskt helt okej. Molnen lättar liksom.
Och Robin går i saxofon. Och Pau åker till Pajala imorgon klockan fem. Kommer sakna dig!

a snowflake fell and it felt like a kiss

Kategori: Utstyrslar


Jacka, halsband och jeans från Forever21, skor och skjorta från H&M och väska från Urban Outfitters

önskar att jag bara drömde att det var en vanlig söndag

Kategori: Personligt


Precis kommit hem från läkarn med beskedet att korsbandet är av. Trots att det väl var väntat blev jag chockad när han sa det så rakt. Vad som väl också var väntat var att jag inte borde fortsätta i fotbollen. Länge har det alternativet inte funnits på kartan men nu börjar jag förstå att det varken är klokt att forstätta och att jag är sugen på en nystart. Jag vill ha förändring i mitt mönster, avvikelser från livet som gått. Ett nytt kapitel. Jag är fortfarande inte säker, men som det ser ut nu så är nog det det bästa.
Dagen i helthet har vart helt okej. En ganska platt dag, inga guldkorn och heller inga dalar. Imorgon väntar en ny dag.
Julia, tack för kommentaren, och jag tycker vi borde hitta på något snart jag med. Jag älskar dig.
Och så en hälsning till Aline, det är oerhört störande att jag inte förstår hur jag kommenterar på din blogg! Men jag tycker du skrev mycket bra saker i senaste inlägget!
Och så en sista hälsning till alla ni som gör mig så glad! Tack!

bloody maze

Kategori: Inspiration

Andra advent

Kategori: Personligt

Nu så, nu börjar det rulla. Snart klar med första teknikläxan. Bara en kvar då. Och sedan matte. Och sedan NO och SO. Och piano.
Tro inte att jag är stressad. Ganska lugn faktiskt.
Har målat naglarna. Och öppnat min chokladkalender. Har glömt bort den.
Imorgon blir det skola. Vill tillbaka till Kappahl. Mums, vad det var skönt.
Kanske ska skjuta lite på läxorna? Jag vet inte.

över nu och ensam har jag dofterna kvar

Kategori: Foto


Ikväll blev det julbak och inte en stund plugg (jo faktiskt men ja). Nu lyssnar jag på musik och är ganska glad tror jag.
Linn, kan inte du logga in på msn?

I can't break through

Kategori: Foto


Bilderna från den andra december, näst sista dagen på praoen. Kommer sakna det som jag vet inte vad. Usch, jag längtar inte efter hemkunskapredovisningen, matte omprov, noprov eller soprov. Urk.
Observera att Aline tatt 40 % av bilderna! Adjö!

once upon a time I was falling in love now I'm only falling apart

Kategori: Musik


Bilder från gårdagskvällen som spenderades på idol med mamsen och syster. Inte lika bra drag som förra året, men helt klart en riktig fest! Dock blev det fel med våra platser, och inte nog med att vi fick sämre sikt så hade vi också två ungar som viftade med Olle-skyltar framför oss. Och till vänster om oss satt en tjej som stirrade mer på oss en vad hon tittade på scenen, till höger satt en tjock tjej med värsta lågan när man skulle vifta med mobilen och bakom satt två irriterande människor, en mamma och dotter som tyckte det var himla kul att sjunga det högsta det kunde i mitt öra.
Men om man bortser från läget var det en trevlig kväll! Och jag fick med mig en hel påse med massa läkerolprodukter hem. Helt klart värt!
Dagen idag spenderades med Pau på Frölunda torg. Mycket effektiv julshopping blev det, så nu kan jag checka av några människor åtminstone. Kändes riktigt befriande.
Resten av dagen ska jag plugga. Ska börja snart. Ska bara lyssna lite mer på min ultimata Spotifylista och kanske göra ett till blogginlägg. Sen måste jag smörja in mig.
Och så har jag ju slingat håret idag också! Känner mig fräschast i stan!

ångrar att jag sprang

Kategori: Personligt

Gårdagskvällen var en berg och dalbana. Något jag inte känt på länge. Och nu när jag känt igen så tar jag tillbaka det jag sagt förut. Jag saknar inte tiden förr.
Men nu ångrar jag mig. För min egen skull. För nu kommer det ta ett tag innan jag kan jobba mig upp igen.
Jag gick på öppet hus på Hvitfeldtska med Linn. Borde väl ha förstått hur det skulle sluta.

Dagen idag var i varje fall en fin dag, med bittra uddar av gårdagen bara. Har gjort något jag kanske kommer ångra, men just nu orkar jag inte bry mig tror jag. Eller det är ju det jag gör hela tiden. Bryr mig för mycket. Och tycker för synd om mig själv.
Men jaja. Bästa praoplatsen hade jag, bästa sällskapet hundra gånger om! Tack Aline för dessa två veckor! Och ge dig på att jag kommer och tittar på dig nästa helg!

we are the numbers you and me

Kategori: Foto


Dagen i bilder. Orkar inte kommentera något. Ska titta på Konungens återkomst! Wie!
Märta och Aline har tatt några bilder! All ära till dem!