SOFIE DAHLQVIST

once upon a time I was falling in love now I'm only falling apart

Kategori: Musik


Bilder från gårdagskvällen som spenderades på idol med mamsen och syster. Inte lika bra drag som förra året, men helt klart en riktig fest! Dock blev det fel med våra platser, och inte nog med att vi fick sämre sikt så hade vi också två ungar som viftade med Olle-skyltar framför oss. Och till vänster om oss satt en tjej som stirrade mer på oss en vad hon tittade på scenen, till höger satt en tjock tjej med värsta lågan när man skulle vifta med mobilen och bakom satt två irriterande människor, en mamma och dotter som tyckte det var himla kul att sjunga det högsta det kunde i mitt öra.
Men om man bortser från läget var det en trevlig kväll! Och jag fick med mig en hel påse med massa läkerolprodukter hem. Helt klart värt!
Dagen idag spenderades med Pau på Frölunda torg. Mycket effektiv julshopping blev det, så nu kan jag checka av några människor åtminstone. Kändes riktigt befriande.
Resten av dagen ska jag plugga. Ska börja snart. Ska bara lyssna lite mer på min ultimata Spotifylista och kanske göra ett till blogginlägg. Sen måste jag smörja in mig.
Och så har jag ju slingat håret idag också! Känner mig fräschast i stan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: