SOFIE DAHLQVIST

Tillbaka med besked

Kategori: Personligt

Hallå hallå Sverige!

Jag är tillbaka från en utomordentligt bra resa i Nya Zeeland! Om man ska vara korrekt så kom jag hem för sådär en månad sedan.

I en månad har jag varit borta, vilket kanske borde resultera mer på till exempel min hudfärg tycker säkert några, men jag är så nöjd som man kan bli! Ska vi börja från början? Ja det tycker jag låter som ett bra förslag!

Efter att blivit rejält skakad två dagar i ett flygplan har man äntligen fötterna på jorden igen - och inte nog med det, man har fötterna på andra sidan jorden. Den 17 december är jag alltså i Christchurch, Nya Zeeland. Vi går ut för att se den vackra staden, men blir tvungna att bege oss hem snabbt igen då vi är väldigt trötta. När vi kommit till hotellt ligger alla snart och sover hejdlöst i sängarna.
Snart lämnar vi Christchurch och kastar oss i husbilen för att ta oss an ett enastående land.
De fyra veckorna har jag fått uppleva mer än vad jag trodde var möjligt. Det är svårt att beskriva med ord, men julaftonen var magisk så jag även nu ryser när jag tänker på den. Tyvärr blev det inga bilder därifrån, men minnena kommer nog hålla en stund i varje fall.
Även sorgliga oförglömliga saker har varit inkluderade i resan. Men de vill jag helst inte skriva om. Inte nu i varje fall.

Och nu är jag alltså tillbaka till Sverige. Kyla och snö. Inte mig emot om man säger så! Idag snöade det stora, stora flingor och hela jag hurrade av glädje. Nu är det sportlov, och självklart så är jag sjuk. Men jag hann göra en del innan jag sjuknade in. Jag måste nog säga att jag är mest nöjd med detta lov av alla lov någonsin.

Ja så nu lovar jag alltså att jag ska försöka bli mer aktiv. Det betyder: jag lovar att uppdatera mer än en gång i månaden! Haha, ha inga höga förhoppningar hörni! Nu får jag önska er ett fortsatt trevligt sportlov så ska jag fortsätta att njuta av att lyssna på Annika Norlin och snyta näsborrarna otäckt röda.

Kommentarer

 • Märta säger:

  Wow. <3

  2010-02-16 | 17:50:08
  Bloggadress: http://martasphoto.blogg.se/
 • Märta säger:

  Tihihihihi, Oja, alltid kaxigast 8D !!!  åh, jag älskar dej med Soff !:D

  2010-02-16 | 17:59:45
  Bloggadress: http://martasphoto.blogg.se/
 • jasmina säger:

  Herregud, vad fina bilder! :D:D  2010-02-18 | 13:57:07
  Bloggadress: http://jassiiisaa.blogg.se/
 • vendela säger:

  Åh vad jag skulle vilja åka tillbaka dit någon gång!

  2010-02-21 | 21:06:06
  Bloggadress: http://livetenligtvendela.blogg.se/
 • Märta säger:

  VA I HELVETE, JAG SKREV DIG SOM DEJ. ALLTSÅ NEJ MITT LIV ÄR FÖRSTÖRT. Men, faktukmet består. Hihi älskar dig ändå! (Men inte mig själv. Alltså trodde i alla fall att jag kunde stava.)

  2012-04-10 | 22:49:02
  Bloggadress: http://martasphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här: