SOFIE DAHLQVIST

1234

Kategori: Önskningar


Hallå, hallå!
En trött och lite snuvig Sofie skulle vilja redogöra för er lite vad hon har för sig på dagarna.
I tisdags var hon på Liseberg med Amanda och kikade på när Tilda, Sofia och Sara sjöng i Svensktoppen nästa. De var så söta allihopa, och bra var de också! Tror tyvärr inte de gick vidare, vilket jag tyckte var dumt, så bra som de är. Men har inte stenkoll, direkt, så de kan lika gärna vara vidare!
Där träffade jag och Amanda i varje fall en massor av fina och trevliga människor som Linn och hennes vänner, samt Karin m.fl. och ett par stycken till. En kväll fylld av skratt, menande blickar och de eviga tankarna som aldrig lämnar min huvud.
Gårdagen skulle spendares med min syster och shoppa. Så blev det också men inte som vi tänkt, för jag var lite hängig. Så vi åkte en kortis med mamma på eftermiddagen istället. Vi inhandlade i varje fall varsitt par av samma solglasögon från Gina Tricot och en present till moder!
Idag har jag bara tagit det lugnt, vilket man behöver någon gång då och då. Skönt som bara den, men lite rastlöst så sant jag gillar att fly och flänga. För det mesta har jag spelat Sims och låtit rumpan växa fast i datorstolen. Den senaste timmen har jag pratat lite med Linn och knåpat ihop collaget över. Nog tjötat, tycker ni inte det?
Blus från H&M, shorts från Weekday, skor från Nelly.com, brillor från Forever21, skärp och hårband från Topshop.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: