SOFIE DAHLQVIST

En dagtripp till Orust

Kategori: Utstyrslar


Igår hoppade familjen och jag in i bilen för att köra en sväng till Orust. Dit for vi för att titta på om någon camping skulle vara lovande för en veckas visit. Vi tittade på ett par två-tre stycken och har förmodlingen bestämt oss för en camping i Uddevalla. I helgen far vi nog dit, och det ska bli så trevligt så, tycker jag. Sitta i en stol och läsa är aldrig fel.
På kvällen var jag i vilket fall hos Robin med massa trevliga typer. Närmare bestämt Pau, Zalle, Amanda, Vendela, Wilhelm och Robin själv. De badade i Robins pool medan jag stod och tittade på, ville inte riskera att bli sjuk igen i dessa dar! Och Robin måste allt vara en sann krösus, så tjusigt som hans nya hus var!

Datumet för min och Paulinas cykeltrip är förmodlingen också bestämt nu. Andra till femte augusti har vi bestämt för tillfället. Nu får vi bara hoppas att Julia också följer med så blir det nog grejer av det hela.
Vi hade tänkt cykla till Fjärås sedan runt sjön där. Kan nog bli hur magiskt som helst.
Och mitt i allt det är roliga ska jag vara lite bitter. För jag antar att det inte bara är jag som känner att sommarlovet gått väldigt fort. Och jag som har massor av saker kvar jag skulle vilja göra!
Body och solglasögon från Gina Tricot, kjol från Zara, scarf från Ullared och skor från SkoBoo.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: