SOFIE DAHLQVIST

We fly across forever, to immortality wherever

Kategori: Personligt

Jag är sjuk! Vilket stundtals är rätt så trevligt. Det får mig att sänka tempot för en stund och bara ta det lugnt. Kanske ta en kopp te, lyssna på musik, eller bara sitta på en stol bredvid min syster när hon sitter och spelar Sims.
Så mig går det egentligen ingen nöd på!
Innan jag drar vidare har jag tre saker som jag också skulle vilja säga. Fredagen med Linn var trevlig som få, vi var lite här hos mig och åt en och annan jordgubbe. Vi satt vid Poseidon i sommarsolen och mot kvällen såg vi Sex and the City 2. En sommardag som nästan inte kunde toppas med något! Dock glömde jag dina filmer i min väska, Linn, men jag hoppas inte du behöver dem alldeles för hastigt dock!
Sedan så har min syster skaffat en blogg (igen!) så kika gärna in på den!
Och till sist så skulle jag vilja hälsa till Vendela: Ja, jag tycker minsann vi ska träffas snarast och jag saknar dig med! Men nu är jag ju sjuk, så det är bäst för dig att du inte åker till New Jersey alldeles för snart!
Det var allt för mig!

Kommentarer

 • LR säger:

  En mycket härlig dag blev det, girlpower :)

  Och mina filmer klarar sig nog utan mig, och du ska få tillbaka dina pengar, så fort som MÖJLIGT!

  2010-07-11 | 20:43:13
 • Ebba säger:

  Åh, vad glad jag blir! Ja, jag bloggade för ett tag sedan, men tröttnade. Men nu har jag tagit upp det igen för skojs skull. Kul att du kommer ihåg det :)

  Fin blogg och krya på dig!

  2010-07-12 | 15:45:36
  Bloggadress: http://ebbloggen.blogspot.com
 • vendela säger:

  Neej :'( din lilla buse! okej, jag drar iväg nästa Söndag men lördagaen blir nog full av packning och sånt så... det får bli någon dag i veckan?

  2010-07-17 | 11:16:26
  Bloggadress: http://livetenligtvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här: