SOFIE DAHLQVIST

En plats i solen

Kategori: Personligt


Linn, Zalle och jag har varit i Göteborg idag. Till en början stötte jag på Pau och det var ju allt för trevligt! Så hon gjorde oss sällskap en stund innan hon behövde gå och hämta Michis och hennes kompis Saga vid deras tåg. Men jag och Zalle och Linn satt kvar och åt mackor, vindruvor och lite annat smått och gott medan vi studerade hotfulla fiskmåsar och stekte i solen. Efter lite strosande på gator fick vi för oss att åka till havet, och det gjorde vi också! När vi var framme såg vi Älvsborgsbron, och Linn, tokig som hon är, tyckte att vi skulle gå över den. Nu har jag nog upptäckt att jag är höjdrädd, för fy vad rädd jag var. Varje gång en lastbil kom farande trodde jag att vi skulle blåsa iväg med vinden. Men som tur var kom vi över bron i säkert förvar. Vi tog en buss till Heden och fick se Linns lägenhet innan jag och Zalle åkte hem. 
Nu sitter jag här hemma och gör inte så mycket. Funderar på morgondagen då vi ska till Örebro på fotbollscup, jag och fotbollslaget. Kan dock inte spela för att jag har skadat mig. Men det blir nog kul ändå. Efter Örebro ska jag till Katrineholm och hälsa på släkten. Därför blir det nog ganska tyst här ett tag.
Resten av sommarn ska jag vara hemma för det mesta. Bara umgås, bada och leva. Jag ska även på Kents konsert i trädgården, och jag funderar på att kanske gå på Way Out West. Men det är inte så många bra i år. Lars Winnerbäck, Laleh och Melissa Horn kommer även till Trädgårdsföreningen upplyste Linn mig om idag, så dit kanske jag också far. Jag får se.
Men som sagt så kommer jag åka imorgon. Så om jag inte skriver något då, så säger jag hejdå sålänge!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: