SOFIE DAHLQVIST

Gårdagen

Kategori: UtstyrslarGårdagen spenderades på Ullared där mina, mors och systers fötter vandrade runt i ett antal timmar. Jag hade bestämt mig för att hålla hårt i pengarna, vilket jag klarade ganska väl, tills jag hittade två par skor som jag absolut inte kunde välja emellan. Det fick bli dem båda, vilket blev aningens dyrt, men jag är väldans nöjd! Lite annat tjaffs fick följa med hem och ett par efterlängtade jeansshorts! Nu har jag endast två saker kvar på min lilla vill ha lista, en maxiklänning och ett par billiga solbrillor, men de är nog snart i säkert förvar hos mig. Tröjan som jag hade på mig igår (den på bilden) är förövrigt ny och jag köpte den på rea på Monki. Hundratjugofem riksdaler kostade den.
Något annat som jag skulle vilja påpeka är att det är sommarlov. Sommarlov med stora bokstäver. Även fast inte märks på vädret så märks det inom mig. Det känns inte som det brukar, men det känns nytt. Och det är nog ännu bättre.
Imorgon ska jag till Botaniska med Vendela vilket jag ser fram emot. Kan nog bli hur trevligt som helst, även om regnet öser ner.
Jeans från Cheap Monday, tröja från Monki, väskan är mammas och skorna lånade av systern min.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: