SOFIE DAHLQVIST

NYC första dagen

Kategori: Foto


04.30 tog vi taxin till Landvetter flygplats. Och trettiofem minuter efter att flyget lyft mellanlandade vi i Danmark. Där väntade vi några timmar i Loungen på planet till Newark. Jag drack lite bubbelvatten och stack näsan i bruksanvisningen för min kamera ungefär ett år för sent. Men bättre sent än aldrig. Då och då kikade jag också i Elle och tittade in på datorn. Men tiden gick fort och snart satt vi instuvade på planet. Där gick tiden också fort och jag läste, åt och tittade på någon okänd film som hette något som började på L.A. Och snart kände man hur det kittlades i magen; dags för att komma ner på jorden igen. Halv tre var tiden då jag satte foten på ett nytt land, en ny kontinent. USA, Nordamerika.
I en gul taxi skumpade vi från Newark till stan. Överallt fanns saker jag aldrig sett förr, klart jag sett det på tv, men det var något helt annat i verkligheten. Det var som en annan värld. Hela vägen var hakan min vid tårna.
Snart var vi framme vid hotellet, Double trees. Vi installerade oss och drog sedan ut en sväng på kvällen. Vi var trötta och gick en sväng på Time Square innan vi återvände till hotellsängarna och sov bättre än någonsin förut.
Fortsättning följer gott folk!

Kommentarer

  • ifjiejfi säger:

    Åh! Det här får mig att vilja åka tillbaka. Är du där nu eller? För i såna fall har jag lite New York-tips.

    2010-11-06 | 10:49:57
    Bloggadress: http://blondinbello.blogg.se/

Kommentera inlägget här: