SOFIE DAHLQVIST

please get in touch

Kategori: Personligt

En kort (blev visst lång) summering! Vi börjar från slutet.

Jag har inte hunnit med allt jag planerat för dagen.
Jag har druckit te och ätit mackor med mor min och min syster. Det var gott.
Jag har lyssnat på Joni Mitchell på högst volym i köket och mellan dansstegen försökte jag göra lite matte. Så mycket matte blev det inte, dels för att jag som sagt dansade och sjöng som jag vet inte vad och dels för att jag inte förstod talen. Då blir de inte heller så attraktiva.
Jag har gjort diverse andra småsaker, och spelat piano en lång stund (så det så Anita!).
Jag har halkat stelfrusen hem från pianolektionen.
Jag har varit med om pinsam tystnad när Anita frågade om det var en baggis att spela Julen Är Här (Är en baggis något lätt eller något svårt?).
Jag har halkat in i värmen på 761an.
Jag har larmat, galgat och satt nytt pris på en väldans massa varor.
Jag har bytt till julmusik i butiken (Kappahl, Brogatan. Kika in och säg att unga tjejen (jag!) är bra på service, trevlig och hjälpsam och borde få sommarjobb!).
Jag har pyntat butiken med stora julklappsskyltar med en stycke stege och en stycke handledare.
Jag har ätit lunch med Märta på Hani's. Det var gott. Men Märta var arg för att jag kommit sent och jag var arg på Märta för att hon inte kunde hålla mig sällskap under hela min lunch.
Jag har entrat Kappahls portar något omtumlad. Det var nämligen så att när jag hoppade av bussen imorse så köpte jag mig en kaffe på Pressbyrån eftersom jag inte började på ett tag. Och närväl Kappahl var inom synhåll såg jag att min handledare precis öppnade och blickade efter mig. Då ställde jag ner take-awaymuggen på marken (nödsituationslösning. Det smakade ändå äckligt) och råkade i all hast halka lite och kände då hur mitt knä hoppade lite fel. Aj, aj, nej, nej, sa det i huvudet men jag haltade fram till dörren och låtsades som solen sken fast snön yrde i mitt ansikte. Och det var det.

Imorgon kommer en till praoelev. Hoppas det är en trevlig prick.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: