SOFIE DAHLQVIST

Until my paranoia kicks in then I'll accuse her

Kategori: Personligt


Lördagkväll hos Elin
Anlände klockan sju till Elin med Märta och Sigrid. Vi var först, och därför vann systrarna vadet! Men i varje fall, vi begav oss neråt trappan där Elin hade fixat det riktigt festfint. Snart var alla där utom Nina, men hon skulle visst komma senare. Vi åt hamburgare och jag kan nog säga att den hamburgaren var en hamburgare för mycket. Jag var mätt som en plätt.
Efter maten blev det prat om diverse saker och snart kom även Nina så Elin kunde öppna sina paket. Massor av snygga grejor fick hon, och Elin, om du inte vill ha den vita tröjan du fick, ge den till mig! Och jag gav Elin en skiva, Urban Hymns - The Verve. Prima är dem så det är bäst du gillar den!
Sedan hittade jag och Linn en cdspelare och snart var det dans och sång i högsta grad. Stackars Elins föräldrar är det enda jag har att säga.
När det började bli sent satte vi på Titanic. Men innan jag och Vendela gick precis när det var dags att byta till andra cdn.
Tack för en toppenkväll tjejor. Ni är otroliga!
(Någon kanske undrar vart resten av NY bilderna är. De kommer, ska bara hitta dem på hårdisken!)

Kommentarer

 • märta säger:

  Jag känner mig lite stolt som har tagit några av bilderna, yä! Skoja, haha.

  Men det har varit en riktigt rolig helg må jag säga. Och du gjorde den inte sämre.

  Sedan måste jag bara säga att det var riktigt skönt att Elin verkligen gillade tröjan, puh säger jag bara. Tyvärr gillade hon den alldeles för mycket för att du ska få den, SÅ DET SÅ!

  2010-11-14 | 18:28:30
  Bloggadress: http://martasphoto.blogg.se/
 • elin säger:

  haha, charmiga bilder! Men, jag behåller gärna tröjan om jag får. ehhhhhhhhhhhhhhhh. har inte hunnit lyssna på skivan så mycket än, men den verkar super!

  2010-11-14 | 19:01:50
  Bloggadress: http://chiliee.blogg.se/
 • Märta säger:

  Sofie! Är det ok om du inte får CD med låtarna imorgon? Hinner inte fixa det nu, men kan nog hinna om du absolut måste ha den imorgon. HÖR AV DIG!

  2010-11-14 | 21:08:26
  Bloggadress: http://martasphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här: