SOFIE DAHLQVIST

alla filmer alla böcker handlar om dig alla ryggar tillhör dig

Kategori: Utstyrslar


Tröja lånad av systra mi och den är från Zara. Långklänningen som jag har under är från Lindex, en riktig favvo. Skorna är från Skopunkten och nya nagellacket från Depend är på. Tygpåsen likaså.

Dagen i skolan var bra, men lite väl spänd. Kunde liksom inte sluta tänka på SO provet som väntade. Eftersom vi hade haft en läxa i vardera ämnen tills idag var jag också helt utpumpad eftersom jag suttit uppe en lång stund efter läggdags och pluggat igår. Med mycket godis till min hjälp. Gott, men inte lika kul när det tog slut och man var i desperat behov av mer.
Men tillslut blev det SO och tänka sig, det gick faktiskt bättre än hyffsat ska jag säga er. Så det blev en stor tumme upp på slutet av skoldagen.
Efter det följde jag med Victoria en snabbis till biblioteket. Victoria lånade två böcker och så tog vi varsin "Värsta Boken". Victoria om du läser detta så vill jag bara säga till dig att jag tycker det är väldigt tråkigt att du ska flytta till England nu när vi kommit varann närmre. Men tro inte att jag ångrar att vi blivit bättre vänner såhär sent, bättre sent än aldrig! Du är en väldigt härlig och ärlig vän!
Vad ska jag göra denna fredagskväll då? Jo jag hade tänkt att unna mig en riktig slappedag med kantarellmacka med familjen, lite läsning och läxläsning. Det sistnämnda låter kanske inte så roligt, man unnar sig knappt lite läxläsning om man säger så. Men jag tänker så att om jag gör dem nu så kan jag slappna av större delen av helgen.
Ja hej med er.

Kommentarer

 • Kajsa säger:

  Grymt snyggt du! :D

  2010-09-17 | 21:32:32
  Bloggadress: http://kajsachristina.devote.se
 • Victoria säger:

  Sofie jag är jätte glad att vi har kommit varandra närmre tycker att det är synd att vi gjorde det så sent men som du säger så är det ju bättre sent en aldrig.Jag kommer också att sakna dig jätte mycket när jag är nere i England men du får ju ta att komma ner till mig och jag har ju inte flyttat än.

  Massor av Kraaamar Victoria

  2010-09-19 | 16:07:00

Kommentera inlägget här: