SOFIE DAHLQVIST

Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån en rörelse i ögonvrån

Kategori: Utstyrslar


Kjol från Zara, tröjan är en present från Julia, väskan är secondhand och skorna från Din Sko

Halli hallå!
Dagen började prima, inte för jag kommer ihåg varför, jag bara kommer ihåg att jag sa det. På franskan såg vi på film som vanligt, denna gången forsatte vi på en om Edith Piaf. Gripande är ordet!
Ännu en bit in på dagen när jag och Julia gick till hemkunskapen var skolgården full av flygande äpplen. Jag som aldrig vart mycket för varken snöbollskrig eller något sådant fick plötsligt en adrenalinkick och böjde mig ner efter ett äpple som jag började kasta. Och var inte orolig, jag träffade en gång på hundra gånger, och jag tror den jag träffade klarade sig utmärkt.
Hemkunskapen gick inte fullt så bra med själva brödet, eller ja det blev bra tillslut. Men jag hällde i massa med mer mjöl än vad man skulle ha och det var fortfarande slemmigt. Efter de var klara sa Sigrid, som för övrigt fått ett nytt exotisk namn, att det var helt normalt med två och en halv extra deciliter mjöl.
Nu ska jag snart iväg på dans men innan jag far iväg vill jag bara skriva ner en liten konversation från just hemkunskapen så jag minns den för resten av mitt liv: Blablabla... Sofie till Gabriel: Du kanske borde tänka på att tänka någon gång! Gabriel till Sofie: Nej för det gör du ju aldrig (sarkasmen är överväldigande). Sigrid till Gabriel: Nej för hon har en hjärna! Det skrattade jag mycket åt, minsann.
Det var allt. Goodbajs!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: