SOFIE DAHLQVIST

Rejecting which is greed of another need

Kategori: Blandat


Hallå bloggvärlden!
Jag vet att jag inte varit här och stökat på ett tag, och jag vet att ni saknat mig. Men trots att bloggen går före allt annat så gör den inte det.
Var inte oroliga, jag har haft det roligt ändå, nästan roligare till och med.
I fredags jag hos Malin med Malin, Sofia och Lova. Det var en salig blandning av skratt, pizza och gamla minnen. Jag drog hemmåt vid tolvsnåret.
Sedan på lördageftermiddagen var det fullt upp med hemkunskapsboken i högsta hugg. Enligt mig, inte superkul, men defintivt ett måste då det vankas prov imorgon. Vid fem knackade Josefin på och gårkvällen blev en härlig en med gamla idolklipp och god mat. Vad som var lite sorgligt var att när vi såg på idol blev jag himla deprimerad när jag till exempel såg Daniel Breitholtz och gamla juryn som var så mycket bättre än nyvarande juryn. Daniel och CO sopar mattan av nya juryn.
Och inte blev det ett dugg bättre när man blev påmind av Lars Eriksson, om ni minns? Han som sjöng It Ain't Me Babe med Bob Dylan och sin egen låt Rejected Love. Vart tog han vägen? Varför kan inte dessa människor få skivkontrakt, jag skulle då bannemig köpa det, det lovar jag.
Dagen idag spenderades i varje fall på bokmässan i hopp om att kunna se Håkan klockan tre i V-hallen. Men vi fick inte plats, föga förvånande, men jag är djupt besviken. Både på arrangemanget och på att jag inte ställde mig och köade tidigare.
Hem från bokmässan kom i varje fall två böcker, och någon gratispenna. En av böckerna var Norwegian Wood som jag har ett vagt minne av att ha läst lovord om på någon blogg. Får se hur den är.
Och så såg jag både ett och två bekanta ansikten, både författare och vänner. Så dagen var ytterst trevlig om man bortser från det tråkiga slutet.
Och nu sökte jag lite på Lars och såg att han visst fått skivkontrakt. Glädjeskutt!

Kommentarer

  • felicia säger:

    hahahahahahahahahahahahhaha x'''''''''''''''''D

    2010-09-26 | 17:47:55

Kommentera inlägget här: