SOFIE DAHLQVIST

Evening sun, mosquito bites and Last Chance Saloon

Kategori: Inköp


Ja, här hade vi då fyra sprillans nya grejjor. Eller en utav dem är sig lite till åren, men nya i min gaderob i varje fall.
Till att börja med har vi halvmaxiklänningen från Monki i en ljuvlig aprikos/nude färg. Lovely! Den vill jag gärna ha på mig medan jag spatserar ner för New Yorks gator. Den gör sig dock inte så bra på bild, eller så är det bara min putande mage som förstör alltihop. Den gick på åttio kronor på rean, really nice enligt mig själv!
Sedan kommer vi till skor par ett. Och nu kommer Linn slå ihjäl mig av två anledningar. Första: Jag har inte speciellt mycket pengar kvar till vår shoppingtur, andra: jag köpte Palladiumkopior som Linn suktat efter så mycket. Och senaste vi pratade om dem så sa jag att de är så förra säsongen (vilket de är i och försig). Som jag sa innan det är de i och försig kopior men ändå, hur kunde jag?
Jo, Linn jag har faktiskt bästa ursäkten! För jag ville ha de andra skorna under, och när man handlar på Skopunkten får man ju andra paret för halva priset och så var det på den vägen. Så jag råkade liksom bara köpa dem.
Okej jag känner mig som ett ruttet ägg, men om man bortser från det är jag nöjd! Fyrahundra kostade kilklackarna och ordinariepris för tygskorna var trehundra men nu fick jag dem för 150 kronor.
Påtal om skor, så såg jag ett par riktiga snyggingar på Bianco tror jag. Men precis när jag gick in i affären blev jag överfallen av biträdandet som började tjata om att de var så läckra, och att de var de sista de hade i hela stan och att de varit med i Metro. Jag frågade lite artigt vad de kostade, inte för jag trodde de skulle kosta en billig penning, dessutom hade jag ju redan köpt två par skor. 1200 sa hon då. Inte så förvånande men jag fick slingra mig iväg därifrån, hon ville verkligen att jag skulle ha de där skorna som varit med i Metro.
Och överfallen blev jag också av alla representanter från de olika partierna som hade satt upp sina bord i Frölunda torg. Jag gick fram för att ta mig en godis och blev dränkt i hundratals olika broshyrer. De förstod nog inte att jag var genomförkyld och att det enda jag ville ha var en godis.
Tillbaka till mina inköp, sist ut har vi mitt loppisfynd, som jag fyndade först av allt för en tjuga på loppisen på Ikeas parkering. Riktigt tjusig tycker jag!

Kommentarer

 • emmyg säger:

  tack snälla du :D ja den var verkligen bra!

  superjusta skor där :D!

  2010-09-05 | 11:56:27
  Bloggadress: http://jonesochgiftet.blogg.se/
 • LR säger:

  Hur kunde du göra såhär mot mig?!? (snyft, andning, snyft) (bam, jag ramlar ner på golvet och gråter där) HUR KUNDE DU?

  skoja! :D haha, urtjusiga är dom och om dom kostade under 800, är dom ej ute.

  Love them!

  ps: och det är alldeles okej! (tjuv)

  haha! KRAM PÅ DIG!

  2010-09-05 | 15:35:01

Kommentera inlägget här: