SOFIE DAHLQVIST

When the rain is blowing in your face

Kategori: Personligt

Ack, Sofie, vad du ställer till det för dig. En oj så lovande dag med ett ack så dålig eftersmak.

Min kära bok hade jag glömt hemma, så det blev inget läsande på bussen. Julia A steg på vid en station, fråga mig inte vilken, samma som igår i varje fall, så hon höll mig själlskap. Mycket bättre sällskap än min bok faktiskt.
Gymnastiken var förskräcklig, men det sa jag aldrig högt. Tänk om Nina skulle höra. Nej, det var en uppfriskande joggingtur säger jag istället. Även fast jag hade sten i benen.
Sedan var det en evighet med lektioner tills det äntligen var mat. MAT! Gott.
Vilket blev mycket bättre av mina härliga bordskompisar, Elin, Sigrid, Victoria och Märta. Jag har inte skrattat så mycket åratal, och det gjorde mig så gott. Så, till er ger jag dagens, vad ska vi säga, utmärkelse för mänskliga lyckopiller.
Att dagen slutade med musik (och huvudvärk) visste jag mycket väl, men att den skulle sluta med att bli sårad visste jag inte. Jag kanske verkar vara gjord av sten, men jag kan inte säga mer än att jag är så mycket känsligare än så. Kalla det löjligt, så kommer jag kanske över det. Jag är inte arg men sårad blev jag och jag orkar inte sånt här mer. Jag är väl för klen.
Och nu är mitt huvud ett virrvarr av måsten. Läxor på hög och kläder likaså. Mitt rum svämmar över. Det är kaos. Överallt runt mig, i mig.
Nu ska jag göra läxor.

Kommentarer

  • Elin säger:

    Åh, jag höll på att dö av skratt i bamba idag! Och rasten var ju inte tråkig heller, precis! :D Men bajs, den som sårar borde ha smock ! D:

    2010-09-15 | 20:39:00
    Bloggadress: http://chiliee.blogg.se/

Kommentera inlägget här: