SOFIE DAHLQVIST

norwegian wood

Kategori: Film


Gårdagen var en höjdare, visst var den Linn? Strosa runt på stan, fönstershoppa på NK och fika på Condeco. Babbla på om livets goda och mindre goda. Lagom temperatur och strålande sol. Nej, jag måste erkänna att det var en dag som jag sällan kommer glömma, och jag undrar till och med om det inte var den bästa på länge.
20.30 började Norwegian Wood på Bio Roy och jag satt spänd av förväntan. Cirka tio andra var i biosalongen, rätt så komiskt. Filmen började bra tycker jag, det stämde väl överens med mina bilder från boken. Watanbe, Midori och Naoko var precis som jag tänkt mig. Den var gripande, men lågmäld och ganska seg, men man var liksom inne i den ändå.
Men efter sådär en och en halv timma började jag undra hur lång den skulle vara och när den väl var slut så visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka. Den var storslagen men hårdsmält, och jag tror att jag kommer gilla den bättre om ett par dagar då jag fått smälta allting.
Att gå till tåget i sommarnatten borde kanske vara fridfullt, men jag som ofta inte är rädd, var himla rädd. Så när vi var i Liseberg så kunde jag äntligen andas ut.
I varje fall så var det ännu en otrolig dag spenderad med en så fin människa!

Kommentarer

 • Matilda Affliction ~Självförtroende~ säger:

  Hej, jag har just nu uppe en månadens blogg tävling i bloggen. Va med! Den som vinner kommer få en liten banner i menyn som länkar dig som kommer vara där för alltid, ialla fall så länge jag har den tävlingen.  Du får mer besökare och mer kommentarer om du vinner. Varför inte bara slänga in en kommentar att du är med :)

  2011-04-23 | 18:30:24
  Bloggadress: http://todaysaffliction.com
 • LR säger:

  Du är så bra, så bra, så bra! Tack för kvällen som också var så bra, så bra, så bra!

  2011-04-24 | 00:53:35

Kommentera inlägget här: