SOFIE DAHLQVIST

the way the sunlight plays upon her hair

Kategori: Personligt


Hej där ute hälsar täppt Sofie. Det är helg och långhelg för mig eftersom jag ska operera mig på måndag. Äntligen!
Fredag är det och snart ska jag äta, men tänkte först berätta vad som gjort detta till en sådan lysande dag. Förutom att symaskinen krånglade var det knappt inget som gick fel.
Efter skolan for jag Pau och Zalle till stan där jag frågade om virkade skjorts på H&M. Som jag trodde; slut. Men till min lycka skulle de kanske få in fler.
Istället fick jag med mig en virkad tröja. Biträdet sa nämligen, vi har inga virkade skjorts, men vi har en virkad tröja. Hon viftade lite med den; jag tittade på den och tog den. Så nu är den i mina ägor.
Efter Götet for jag och Pau vidare till Kungsbacka. Det var minsann ett tag sedan. Vi storshoppade på Röda Korset och efter vad som känns som år har jag äntligen funnit min första mockajacka. Den ligger nu i hallen och väntar på att användas.
Jag köpte också ett halvt nattduksbord. Andra halvan ska jag köpa imorgon.
Sedan hoppade vi in på Café Karma, där jag praoade för cirka ett år sedan, för att ta en fika. Det gjorde vi också, men tråkigt nog var det ingen där som jag kände igen.

Här hemma är det bara jag och mor eftersom Felicia har åkt till Paris den fuskisen. Så nu är hon där och kanske vandrar hon på Champs Elysée just i denna stund. Jag är inte avis, inte.
Pappa skulle till Nefertiti eller något sådant tjaffs, så som sagt bara jag och mamma. Nu ska jag lämna er i fred, adjöss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: