SOFIE DAHLQVIST

for her it was another failure stored in her soul

Kategori: Personligt


Hallå! Klockan är mycket, men så blir det ibland. Trots att det inte blev någon sömn alls på lanet så är jag inte speciellt trött nu, det var mest när jag kom hem.
För just det, gårdagen spenderades i Bölettrakten där i princip hela klassen lanade. Lan och lan, något blev det och lyckat blev det också. Timmarna från sex till cirkus åtta på morgonen var bäst, i det lilla omklädningsrummet med Michaela, Paulina, Elin och Niels trots det inte speciellt sköna underlaget. Några bomber och tårar i ögonvrån. En egendomlig men fin morgon. Dessutom så tittade jag och Niels, Elin, Jonathan och Nina nästan på soluppgången.
Men det var inte det jag ville säga med detta inlägg. Jag ville först säga att Linn fyller 16 idag och att hon är värd den bästa födelsedagen som är möjlig att få!
Och så för det andra, så ville jag räkna upp några saker som gjort mig glad de senaste dagarna. För jag lägger så mycket energi få saker som egentligen inte är värda en tanke.
Vad som gjorde mig idag var när jag vid tvåtiden gick ner för Valås Backe. Precis när jag gick över gräset på väg till busshållplatsen kom en kille cyklande. Och precis när han körde förbi mig släppte han ner händerna och lät dem hänga längs sidorna. Det såg så otroligt fridfullt ut. Och så solen på det, behöver jag nämna att jag rös genom hela kroppen.
En annan sak som gör mig glad är mönster i molnen. Inte figurer, utan när det bara är lite vågiga moln mot en blå himmel.
Vad jag också gillar är när äldre människor sträcker ut handen när de ska svänga med cykeln.
Jag gillar också när man hittar en låt som man bara har hört utan att veta vad den heter. Hände för bara en stund sedan, så jag tycker ni alla ska ge Gnossienne no 1 en chans.
För att det inte ska bli alldeles för glatt så vill jag avsluta med vad jag inte gillar.
Det är tiden. Eftersom den praktiskt taget inte finns utan bara är ett påhitt av människor för att sortera upp dagen så tycker jag det är så dumt att man kan bli så påverkad av något som egentligen inte existerar. Nu vet jag inte om jag har vetenskapliga bevis, men tiden kan väl lika gärna inte vara någon tid? Och därför tycker jag det är dumt att den kan pressa än så otroligt mycket.
En annan sak jag inte gillar är när busschaffören går ut och röker när bussen stannar en längre stund. Speciellt inte om den har solglasögon.
Nu ska jag sova. Jag tror jag behöver det.

Kommentarer

  • Josefin säger:

    Är det bussen eller busschauffören som har solglasögon? hehehehe försökte vara lustig

    2011-04-20 | 10:21:24
    Bloggadress: http://gulatulpaner.blogg.se/

Kommentera inlägget här: