SOFIE DAHLQVIST

och alla känslor slog och sprängde hela vardagen full med hål

Kategori: Personligt


Det är lördag vilket innebär en del saker. Bland annat betyder det att jag har första helgen sedan jag började gymnasiet, natur på Polhem. Det betyder också att det var två dagar sedan jag fikade med Aline som jag inte träffat på åratal, fast det kändes inte så länge sedan av någon anledning. Det betyder också att det var igår jag var med Vendela, Elin, Nina och Robin på Hoffmaestro och Timbuktu (och Kapten Röd).
Okej en sak i taget. Gymnasiet. Första dagen - perfa. Sedan har det liksom gått lite utför. Men det är väl för att allt är ansträngande, med att lära känna nya personer, vara utåtriktad och trevlig och i nytt sällskap hela dagen, försöka lära känna så många som möjligt så man får grepp på dem. Så just nu är jag ganska slutkörd, men jag försöker tro på min teori på att tiden löser allting trots att dessa första dagar har varit lite utav en pers.
Jag fikade med Aline som sagt. Det var jättekul att träffa henne igen, det var så länge sedan! Det var en härlig och varm torsdagskväll på Crêperiet och allt var bara för bra!
Och så gårdagen. Jag blev så glad att se lite bekanta ansikten att jag sprang i Vendelas famn när vi träffades. Så härligt utan denna spända stämning jag har fått utstå ett par dagar nu. Det var fina människor och bra, uppryckande musik och jag kom hem svettig och glad!
Vill bara förtydliga att min klass är bra. Bara lite mycket på en gång som jag kanske inte var beredd på.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: