SOFIE DAHLQVIST

ännu ett år spricker upp och försvinner men av dagarna som går ska jag fylla varje timme speciellt och alldeles särskild

Kategori: Foto


Ska snart pallra mig ner till Maria och gosa framför någon serie tillsammans med Linn också. Hoppas det inte är så förskräckligt väder ner man ska bege sig ut, blir galen på blåsten och regnet. Tycker snart det kan vara dags för lite snö.
Är för tillfälligt väldigt oinspirerad och blank i huvudet, därav de oinspirerade och tomma inläggen. Men så ska det väl också vara ibland.
(Trots att det här är totalt oförbjudet, i varje fall om man heter Sofie, så längtar jag till sommarn. Till att ta sin väska och vän i handen och hoppa på ett tåg. Det är inte det att jag inte är nöjd med min nuvarande tillvaro, men jag saknar liksom värmen, shortsen, den dammiga luften. Cyklar och havet. Jag har väl tröttnat lite på min fascination angående vintern, den klara kalla luften, rökiga andedräkter och stadsbelysningen på Kungsgatan. Men jag fastställer att detta beror på att det just nu bara är kallt och regnigt och blåsigt. Allt det bra saknas liksom.)

Kommentarer

  • LR säger:

    sjuuuuuuukastee, gå och bli ful eller nåt

    2011-12-11 | 00:29:50

Kommentera inlägget här: