SOFIE DAHLQVIST

oh I wish I had a river I could skate away on but it don't snow here it stays pretty green

Kategori: Blandat


Idag, såhär dan före dopparedagen, har jag och min syster kastat oss ut i julhandeln. Efter mycket stök och stångandes kom vi hem med alla klappar välbehållna och fina och slog in dem omsorgsfullt. Därefter stack jag iväg en sväng till Rävekärr och bytte julklappar med Linn. Vi hade även en helt spontan julkonsert vid busshållplatsen, synd för er som inte kunde komma, men två stycken i publiken såg jag allt. När jag kom tillbaka igen klädde vi granen och jag invigde mina nyagjorde garntomtenissar som jag och Felicia har döpt också. Återinvigde också massa gammal pynt som legat längst ner på botten i jullådan och skrattade åt de vackra julattiraljerna vi gjorde när vi var små.
Nu har jag verkligen inte tid att skriva mer, för jag måste gå och lägga mig innan klockan slår tolv. Kan ju inte vara uppe när det blir julafton! Spänningen är olidlig!

Kommentarer

  • Elin säger:

    Det är sån himla tur att jag har dig. Det är verkligen ingen annan som kommenterar min blogg!!!!!!!!!!!!!!!! Keep on doing what you're doing, my friend!!!!!!!!!!!

    2011-12-27 | 00:52:19

Kommentera inlägget här: