SOFIE DAHLQVIST

it came a heatwave a merciful save you choose

Kategori: Foto


Hej där ute! Sista dagen på lovet och det känns inte något speciellt. Var skeptisk till lovet från hela första början och måste hålla med om att jag fortfarande är det. Har haft alla förutsättningar till att ha det trevligt, men stress, kemiboken och allmän press har dragit ner betygen. Så allt som allt har lovet inte varit någon höjdare, just för att jag inte lyckats slappna av.
Så idag ska jag fortsätta som vanligt och vara stressad och pressad och imorgon ska jag ta världen med storm då jag ska låta det mesta vara och bara leva i nuet. Värt ett 1.028.394.920 försök i varje fall.
Annars har jag varit på promenad med mig själv idag, pluggat och redigerat bilder till musikvideon. Nu ska jag spela piano fast jag egentligen bara vill spela Sims.

Update: Jag har varit i skolan, och det var en trevlig dag, över förväntningarna! Kunde knappt sluta skratta. Efteråt var jag i stan med Robin och Pau, också väldigt trevligt! Mycket tjöt, det gillar vi! Dock blev det hektiskt med plugg här hemma, men nu är jag snart klar, så...!
Just det, jag skulle skriva att min blogg fyllde fyra år igår! Tjohoo!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: