SOFIE DAHLQVIST

was it a vision or a waking dream

Kategori: Kläder


Nu vill jag ha vår. Lite vår åtminstone. Mer strålande sol, mer värme. Ovan har ni lite godbitar jag skulle vilja ha till våren, från Bikbok och Topshop. Hatten fick komma med eftersom den inte blev införskaffad förra året.

Igår var det tjejkväll inklusive Zalle hos Pau. Mysigare kväll har jag svårt att få tag på, men synd var det att Sigrid inte kunde vara med. Vi såg på fyra filmer: I rymden finns inga känslor, New York I love you, Bright Star och An Education. Den förstnämnda har jag velat se länge, och inte blev jag det minsta besviken. Helt otrolig. New York I love you har jag redan sett men det var härligt att se den en gång till så fick man lite mer grepp om den. Bright Star skar hål i hjärtat och An Education (som vunnit flera Oscars!?) var en pina. Helt klart en underbar kväll. Mer sådant!

but long as there are stars above you

Kategori: Personligt


Lördag. Helg. Himla trevligt. Och gårdagen spenderades hos Robin som planerat. Det var liksom en liten födelsedagsfest skulle jag tro, men är inte riktigt hundra. Kul var det, och tacos var det. Dock var jag ganska trött men det var trevligt.
Om en halvtimma eller så ska jag släntra ner till centrum och möta Linn så ska vi träna lite innan det blir tjejkväll hos Pau. Ska bli himla skönt. Om jag inte hade tappat bort mina mjukisbyxor skulle jag helt klart ha levt i dem ikväll.
Har precis sett klart på Love actually och om jag skulle ha ljugit skulle jag sagt att den var alldalig och tråkig. Men nu är jag ärlig och erkänner att jag älskar enkla kärleksfilmer med lyckliga slut.
Nu lyssnar jag på mina favoritkillar som får mig på bäst humör.

oh brother I can't believe it's true

Kategori: Utstyrslar


T-shirt från Urban Outfitters, byxor secondhand, halsduk från Bikbok, favoritsmycket från Indiska (som jag fick av Pau!) och nyklackade skor från H&M

Fick precis veta att Säkert! kommer till Peace and Love vilket känns sisådär eftersom jag precis fick klart för mig att jag inte får gå. Men om inget oplanerat och dumt händer så blir det Way Out West med Linn i vilket fall, inte helt fy skam.
Tre veckor är förbi och det har både varit ris och ros. Dagen idag var en riktig höjdare tror jag och med mig hem fick jag ett glatt humör och två nylånade böcker. Ikväll bär det av till Robin och nu ska jag titta om ägget är färdigkokt.

heart shaped box

Kategori: Foto


Vågar jag säga att jag har koll?
Ja, det vågar jag. För väskan är packad, kläderna ligger på stolen i köket, läxorna är gjorda, gaderoben lite städad, pianot lite spelat på och huvud lite mindre belastat. Jag lyssnar lite på Madonna och allt tycks ganska mycket bättre. Speciellt när man tittar på bilder från fina dagar, som de bilderna över.
Nu ska jag nog sova. Bättre kan det inte bli.

home home were I wanted to go

Kategori: Personligt


Hej där ute i ett alltför ljust Sverige! Medan det ljusnar stannar jag kvar i mörkret några sista dagar, men snart är också jag redo för allt vad ljus innebär. Det har varit tyst, men tror jag är påväg tillbaka. Här har ni bilder från en dag, torsdags tror jag, eller onsdags. En bra dag vad jag minns.
Alla ballar ur på Facebook och jag ångrar att jag satte min fot innanför dess murar. Nu är jag fast, eller jag inte som alla andra, men på mitt eget sätt. Klockan är en minut över tio och jag ska sova och läsa en bra bok som igår blev så sorglig att det hög något förskräckligt i mitt hjärta.
Mina tankar far under dessa tider åt alla möjliga håll, vilket resulterar i ett splittrat humör. Men ljusare tider är påväg, inte sant?
Dagen idag var bra, ganska lugn.

don't feel sorry for yourself only assholes do that

Kategori: Personligt

Tyst blev det en stund. Men så länge ska ni inte få njuta av tystnaden.
Det är torsdag, och imorgon är det fredag. Då är två veckor avklarade. Ja, det är faktiskt så jag tänker. Två klara, håll ut resten också.
Men är det rätt? Handlar det om att hålla ut? Komma hem och känna att man är två steg från väggen? Än har jag lyckats undvika den, men hur länge ska jag lyckas med det?
Spara krutet till gymnasiet tänker jag. Jag försöker kanske. Men även fast jag försöker att hålla måtta på pluggandet och så så lämnar det aldrig mitt huvud. Min ständiga skugga liksom. Stress. Och jag orkar snart inte mer.
Speciellt jobbigt är det nu, när jag känner att jag börjar bli sämre som människa igen. Såhär när det töar och blir ljust händer det något med mig. Då ramlar jag ner på botten. Tappar bort mig själv. Men jag brukar hålla ut tills jag funnit mig igen. Men som sagt, hålla ut? För mig känns det konstigt att tänka att jag ska hålla ut att leva. Ska man inte bara leva?
Jag måste lära mig slappna av. Jag måste börja i yoga.

Men så ledsen är jag inte. Bara nu, för jag har huvudvärk som trycker mitt huvud fördärvat. Dessutom kommer jag få artros om cirkus 15 år på grund av mitt knä, och jag kommer inte kunna dansa på ett år. Jag kommer inte fortsätta i fotbollen och min sista match är förbi. Jag kommer aldrig få tillbaka tiden i fotbollen, nu är allt annorlunda. Jag passar inte in och visst gör det ont.
Men det som gör mest ont är för att jag skäms. För att jag tycker hiskiligt synd om mig själv. Som Nagasawa sa till Toru, vad du än gör, tyck inte synd om dig själv för det gör bara skitstövlar. Och jag vill inte vara en skitstövel. Jag är inte mycket för det ordet, men vet inte hur jag annars ska uttrycka mig.
Det värsta är att jag vill förstå hur mycket sämre andra har det så jag kan sluta jämra mig över min minimala problem. Men jag kan inte förstå att folk svälter. Jag vet det, men jag förstår det inte. Och jag beundrar er som gör det, Robin och Pau till exempel.

Det där skulle ha blivit muntert, men det blev det ju inte. Det jag tänkte skriva var att jag ändå är ganska glad för att jag snart fyller år, för att jag ska gå på Way Out West och för att jag fick första pris i finaste vänner. 

Imorgon fyller Robin år. Och nu lyssnar jag på The Boxer och låter tankarna vandra fritt. Jag saknar Aline, Hannah och Sofia och mer därtill. Och jag skulle vilja måla om mitt rum. Nu ska jag nog sova.  

a half moon in Mexico City I think of you

Kategori: Personligt


Hej där! Idag har vi studiedag och jag har enligt den princip pluggat. Bestämde att jag ska vara hemma idag och ta igen mig istället för att vara ute och flänga.
Bilden hittade jag på Astrids blogg som hade tittat den på Floras blogg och nu hittar ni den på min blogg eftersom Norwegian Wood är bästa boken.

the end's not near it's hear

Kategori: Personligt


En fartfylld helg, ja. En slutkörd Sofie, ja. En söndrig tumme, ja. En bild på Sigrid, jajamänsan.

nu sitter du som en fjäril i natten och pratar som vi gjorde förr

Kategori: Personligt

Gårdagen var förfärlig på många sätt. Mycket stress, svett och press. Enda utvägen den dagen var sängen.
Dagen idag har däremot bara överträffat sig själv för var sekund. På lektionerna berodde det på att jag gjorde tal i matten jag förr inte fattat, jag lyckades lura Johanna att jag givit bort min broderade kudde i julklapp och började därför med en ryggsäck och på svenska talkshowen kunde det knappt gå bättre (faktum är att det kunde det, men alla verkade himla nöjda ändå, så då instämde jag bara!".
Efter skolan halkade jag och Märta iväg till bibloteket där vi sedan satt kvar en stund. Jag brottades med ett och annat tal och fick lite mer koll på franskan. Vi tog sedan 761an hem och hittade mammas bil påväg hem från centrum. Efter lite återhämtning i hemmet begav vi oss för att grilla. Det tog en stund, men tillslut brann det utan vår hjälp. Och faktum är att trots att elden var vacker, snön var vackrare korven godare så var det inte det som gjorde kvällen magisk. Det var du Märta och jag har saknat dig oerhört.

I saw your face in everyone and I talk to you in my head all the time

Kategori: Blandat


Lek med glasen är definitivt tillåtet vid matbordet.
Och vår musikvideo kommer om inte bli väldigt bra så bäst! (Överdrift, men kör hårt nu när jag är på humör!)
Nu ska jag göra franska. Jag skulle ju inte skjuta upp allt till dagen innan, precis innan läggdags.
So long, lyssna på musik och lev livet.

du måste tro det finns något episkt över dig

Kategori: Utstyrslar


Skjorta H&M, tubhalsduk från Bikbok, halsband från Gina Tricot, tröja från Forever 21 och kjol från Indiska.

En bra dag! Är dock snuvig så hela huvudet känns igentäppt. Men helt okej annars, pianoläraren Sara är också bra! Hon är cirkus 30, har brunt hår, en spetsig näsa och en hålstickad kofta. Tyckte om Säkert!. Helt klart ett högt betyg på henne.
Svenskan känns under kontroll, musikvideon också. Lena i franskan är cool (än så länge) och jag ska njuta av femton minuters läsning varje torsdag.
Nu är det mat, sedan ska jag plugga för att sedan träna med Emilia. Hurtiga? JA!

life's too short for me to stop

Kategori: Personligt

Hejsan världen! Klockan är just nu 20:59 och jag har precis förflyttat mig från soffan till datastolen.
Jag har goda nyheter!
Jag har inte varit såhär upprymd och glad på länge, och det har sina anledningar. Dagen började dock lite sämre, jag trodde jag missade bussen, tog andra bussen till tåget, såg min buss komma, halkade på väg till tåget och missade första lektionen som jag inte ens visste om. Om jag hade haft en dålig dag skulle detta påverka mitt humör resten av dagen, men icke.
Skoldagen rullade på och Frida var tillbaka, och jag kom på mig själv med att gilla henne. Och inte bara en del utan en hel del. Vet inte om det bara kommer vara dessa första lektionerna, jag får helt enkelt se. Men hon var ju riktigt rolig emellanåt, det mindes jag inte. Och jag gillar att hon pratar så tyst. Det blir typ som yoga. Inte för att jag gjort yoga mer än två gånger, men det var nästan som avslappningsövningar.
I bamba var det köttbullar och makaroner. Gott! Åt massor.
På eftermiddagen var det lite annat stök och jag fick tillbaka min engelskanovell med ett mycket tillfredställande betyg på. 15.25 skulle jag ta pendeln till sjukgymnasten. Men den var inställd. En sådan sak skulle också kunnat knäcka mig en dålig dag. Men inte idag inte! Jag kom sent till sjukgymnastiken men började träna efter mitt program. Och snart kom Emilia som planerat och vi tränade ytterligare en timma. Imorgon ska vi träna igen. Det känns verkligen som en ny era har börjat, Linn!
Och så får vi inte glömma smset jag fick. Först när jag läste det blev jag bara trött. "Pianolektionen börjar imorgon". Sedan läste jag vidare: "Jag heter Sara och ska ha dig i vår". Glädjen är obeskrivlig! Förlåt Anita, om du någonsin läser det, så är det inte ditt fel. Du är en jättebra och ambitiös lärare, men jag tror att du inte förstått att jag värderar annat i livet än att bara spela piano. Så ny lärare låter precis som min melodi, nu ska jag rycka mig i kragen och se till att lära mig någonting.
Och nu har jag gjort diverse småsaker hemma, och Top Model 15 har börjat. Självklart satt jag klistrad framför tvn, vad annars?
Dagarna rullar på, och jag lever enda ut i fingertopparna. Jag lyssnar bra musik och på onsdag ska jag och Märta plugga på bibloteket. Förmodligen blir det nog inte så värst mycket av p-ordet, men vi kan nog roa oss på annat sätt!
Nu ska jag nog spela lite piano, och sedan tror jag att jag ska förflytta mig till sängen.

'cause my feelings are just so right

Kategori: Personligt


God kväll. Last night in freedom, ja det är ikväll. Jag och Linn var på ett café som bara utstrålade något välbekant som jag inte kunde sätta fingret på. Det var inget vidare mysigt, och inte var maten någe vidare, men det var något speciellt med det.
Att det var sista dagen på lovet märktes väl. Jag och Linn hade det trevligt men kom snart fram till att det skulle vara gosigt med lite tid hemma att bara vara deppig över att skolan börjar, imorgon. Det tog dock en stund innan jag var påväg hem i pendeln, eftersom vi fastnade både här och där, vid Hagakyrkan och Centralen exempelvis.
Nu är jag trött och snuvig och vill inte börja skolan imorgon. Ska samla krafterna med att sova en lång stund.

jag gav dig min version av sanningen

Kategori: Foto


Näst sista dagen i frihet är kommen! Och såhär på kvällningen har jag käkat, tränat och pillat i naveln. Men i förmiddag var jag med Gustav och Pau, vilket var så trevligt! Eftersom det var ett tag sedan jag och Pau såg Gustav, för min del sen i april, så var det ett väldigt kärt återseende. Det blev mycket skratt, tre kladdiga maränger, lite kaffe på det och voila så har man en toppen dag. Det blev också ett och annat skratt på den blöta bänken utanför Le Petit Café i Haga. Som tur var fanns det filtar att värma sig med.
Har inga direkta planer för kvällen, blir väl att göra lite ditten och datten. Men underbara dagar var fredag och lördag, det ska jag säga!

we move through miracle days

Kategori: Blandat


Myskväll med monopol, Let's Dance, och allra viktigast; Josefin och systeryster! Trots min snuviga näsa hade jag det riktigt trevligt, och det tror jag att Josefin och Felicia också hade, minsann! Till tv-tittandet åt vi lite äppelkaka som är riktigt bra, både i smaken och för själen!

Indeed

Kategori: Utstyrslar


Nya jackan från Ullared, kavaj under från Lindex, linne från Urban Outfitters, byxor från Topshop och skor från ShoeWoo

Ingen tid för tjöt! Nu har Jossan anlänt!

try to look proud but you're not in the slightest

Kategori: Inspiration

as we dance by the moonlight can't you see you're my delight

Kategori: Kläder


Örhängen från Gina Tricot, Jeffrey Campbell Lita skor, klänning från H&M, armband från Gina Tricot, kjol från Weekday, shorts från Topshop, jacka i fuskpäls från Bikbok, byxor från Topshop, örhängen från Topshop, pannband från Bikbok, jumpsuit från Bikbok, wedges från Nelly, örhängen från Bikbok och halsband från Weekday

Har checkat runt på kläder som ni ser såhär på kvällningen. Det är mycket som jag inte skulle tackat nej till, men jag bör hålla hårt i pengarna! Men drömma kan man alltid!

femte januari

Kategori: Personligt

Det är en sjuk Sofie som vaknade halv ett som skriver. Har tittat på Indiana Jones i soffan och har bestämt mig för att vara hemma och vila och bli frisk en gång för alla. Orkar inte med att vara förkyld mer.
Hade faktiskt tänkt plugga lite. Men Pau, typ ett och ett halvt kapitel i din mattebok är utrivet. Och då gav jag upp!
Så nu installerar jag Sims på vår nya dator. Det var längesedan!
Ps. Hela datorn muttrar när jag installerar. Ska det vara så? Ds.

ögonblick när man förlorar sitt grepp om tiden

Kategori: Personligt


En heldag i favoritstaden Göteborg med mina vänner, Märta och Aline, som båda två är för bra för att vara sanna! En cappuccino och en bärmuffin tryckte jag i mig med välbehag på fiket vi satt på. Aline försvann ett tag för att klippa sig, men kom sedan tillbaka med nyfriserad frill. Efter det strosade vi mest runt, vilket inte alls är farligt i bra sällskap. Dock blir det mörkt fort och trots min förkärlek till mörker så följer ofta trötthet med mörkret, och i detta fall även hunger! Jag och Märta sa hejdå till Aline som for iväg med 610an och vi hoppade på 4an. I Mölndal sa vi hejdå och jag hamnade på en buss som stod fast i kö en stund. Mådde illa, behövde snyta mig, fördrev tiden med mobilspel. Ingen trevlig busstur. Men efter lite mat hemma och alldeles för många duschar i varje näsborre med nässprayen kändes det bra igen. Nu har jag till och med hunnit cyklat lite och nu ska vi fika i vardagsrummet.

someone to die for you and more but it ain't me babe

Kategori: Smink


God kväll! Andra dagen 2011 spenderades i ett tomt Ullared vilket var skönt eftersom jag fortfarande är krasslig. Vet inte vad jag ska göra för att bli av med denna eländiga förkylning som förföljt mig i år och dar. Lyckades i vajre fall inte köpa upp alla mina pengar, men fick ändå med bra saker hem. En varm jacka inhandlades så nu slipper jag förmodligen frysa, gudskelov för det! Dock är den inte den vackraste, men helt okej!
Annat småkrams som jag köpte var två bhar, värmeskydd och ett läppstift. Läppstiftet är från Maybelline och kostade runt sjuttio kronor. Är stormförälskad i färgen!
Nu ska jag nog ta och träna upp mitt odugliga knä, adjö!

you are my firework

Kategori: Blandat

2010

Kategori: Personligt

Nu är det 2011! Men det kommer vi till senare, kanske imorgon. För nu har jag äntligen stökat klart med min alldeles egna årskrönika!

Året började som alla år med januari. Men de första femton dagarna var inga vanliga dagar inte, de spenderades långt borta, närmare bestämt i Nya Zeeland (och en del i Singapore). En resa som inte bara bjöd på vackra omgivningar utan även några av de bästa dagarna i mitt liv. Jag som tänker en hel del har ofta svårt att njuta av att bara vara, men då vi skumpade runt i vår husbil från söder till norr var jag med varenda sekund och sög in varenda doft av nuet. Jag såg saker som var så mycket bättre än de man sätt på tv, jag badade i havet, jag såg delfiner... ja, det var nästan proppfullt i huvudet av så många intryck.
Men den resan tror jag också att jag hittade en stor bit av mig själv som länge varit på vift någon annastans. Och så hade jag brunrött hår, inte lika fräsigt!

Februari. Nu var alla otroligt trötta över snön som aldrig tycktes försvinna, men jag som nyss kommit hem från sydligare breddgrader hade inget problem alls med snön.
Denna månaden gjorde jag saker som jag nu inte förstår hur jag vågade det. Jag tog ett steg ut på tunn is, och visste bokstavligt talat inte om jag skulle ha livet i behåll när jag fortsatte gå. Tyvärr rann allting ut i sanden, men jag har lärt mig att jag klarar än del ändå.
Jag och Amanda var också hemma här hos mig och låg i snön. Och två eldar tändes för att bli grillade på denna månad. Den ena något mer livlig än den andra, eller hur Märta?

Mars är en månad jag knappt minns något av, bara vissa dagar. Jag minns i varje fall att min omgivning var annorlunda än vad den är nu. Då var det fortfarande Pau, jag och Julia vilket det inte är på samma sätt nu. Det är självklart tråkigt, men man kan inte hindra sådant ibland.
Men vad jag tänker på när jag hör mars 2010, är det självklart jag och Märta, i lisebergshallen, skrikande efter Kent. Första Kentkonserten med andra ord. Grafiken vid Taxmannen, temperaturen som steg, alla medelålders gubbar som kunde varenda text, när de spelade 10 minuter och Märtas ögon lös. Magi.

Våren kom i april! Eller sakta men säkert i varje fall. Första doppet var iskallt, det vill säga det var is på sjön. Men inget hindrar Amanda, Gustav och mig när vi är i farten!
Alldeles för tjocka pannkakor med chokladsås åt man vid fotbollsplanen nedanför Julia. Otroliga minnen.
Jag besökte också fotomässan med Jasmina. Jag vet inte om vi fick ut så mycket av den, men heliumballonger fick vi tag i, och dem använde vi flitigt!
Denna månad var jag en heldag med Märta vilken innebar väldans massa kort, Ben & Jerry's premiär och prat och välbehag. Saknar den tiden, Märta.
De hade också gratis glass på något nyöppnat ställe i Mölndals Bro och jag och Emilia var ju inte sämre än någon annan utan att vi gick dit för ett smakprov. Jag cyklade också till skolan med Zalle och Robin den tiden.

Maj! Nu börjar det hetta till! Jag och engångsgrillen blir nästan bästa vänner, förutom när jag, Hannah, Johanna, Jasmina och Sally skulle grilla, för då ville den inte alls. Men då fick vi bege oss till Johanna där vi fortsatte grilla, det var inte dumt det heller! Epatraktor kördes på gräsmattan, det var änna en upplevelse!
Ännu mer grillning vid barnsjön, men stockarna ville inte ta eld. Emilia badade, och Julia och Pau vadade i vattnet. Jag konfimerade mig utan att veta ett uns mer om vilken tro jag har. Det var i varje fall en befrielse att få slippa de andra i konfirmationsgruppen.
Jag och Linn fikade för första gången. Espresso House och Linn tog en äckligt söt scones.
Jag praoade på Café Karma och lärde känna Mikaela och Malin. Dock var praoen bland det stressigaste jag varit med om och som grädde på moset vred jag förmodligen av mitt korsband då (vilket jag fick reda på för några veckor sedan) på vad som antagligen var min sista fotbollsmatch. 
Jag, Märta, Emilia och Paulina drog in till slottskogen en dag då jag minns att jag var förvirrad överallt. En härlig dag blev det med en kanelkrans, gungande och en navelpiercing på Emilias mage. Dock förstörde jag Märtas klocka och gjorde så att Emilia tappade sin mobil, som hon sedan tappade bort, i en pöl. 
Det var också operation dagsverket. Då sjöng vi på stan. Tog mycket energi men var kul.

Juni månad kom - avslutningsmånaden jag fruktat de närmsta månaderna.
Men det kom att bli en otrolig månad. Den nionde (Zalles födelsedag) så hade vi en liten klassfest i Horsikan. Vissa tokiga badade trots regnet, vilket jag antagligen också skulle gjort om det inte skulle betyda att jag skulle ha varit sjuk resten av lovet. Jag avstod alltså.
Jag, Julia, Henrik, Pau och Zalle firade Zalle ute i barnsjön med ett bakverk (kommer dock inte ihåg vilket!).
En dag gick jag, Linn och Zalle över Älvsborgsbron. Något man aldrig glömmer av många anldeningar.
Picnik i stan med Malin, Lova och Sofia blev det också. Det slutade på operagräset med slushar.
Fotbollscup i Örebro som jag inte kunde vara med och spela. Vidare till Katrineholm och farmor och Lasse och Frida och Stina.
Och en cykeltur till Tulebosjön med pizza i cykelkorgen blev det också. I sällskap av Emilia och Julia.

Sommarlov, sommarlov! Juli! Det var månaden då sommaren var på topp. Saker varje dag, ena dagen Liseberg med Amanda, andra dagen i stan med Linn. Det var bio med syster och Josefin och det var filmkväll och poolbad hos Robin. Vi var nere i Skåneland och campade i slutet av juli några dagar vid Uddevalla. Välförtjänta vilodagar. Sommar!

Sommarlovet led mot sitt slut. Jag var i Kungsmässan med Pau och åt pizza. Vi gjorde antagligen något mer men det minns jag inte. Jag och Zalle och Pau var på jakt efter secondhand butiker utan resultat. Däremot satt det en tant på spårvagnen som började prata om japanska filmer (var det väl?). Zalle och Pau hade också haffat varsina BCool på Burger King för att svalka sig i sommarhettan. Eller var det två var?
Göteborgskalaset och allt vad det innebär! Lotta på liseberg var det och NRJ in the Park. Jag och Vendela satt högst upp och tittade på musik på vattnet. Bästa utsikten, men myggorna var på oss så vi gömde oss så gott vi kunde under filten. Bästa två dagarna var när jag, Pau, Zalle och Robin cyklade till Öjersbo där vi campade. Otroliga dagar.
Vänta lite, bästa tre dagarna, för där tillkommer också andra Kent konserten med Märta. 747 och eldregn.
Marit Bergman var det också. Inte som på Götaplatsen utan på Taubescenen. Inget vrål, men väldigt mysigt och nära.
Skolan började alldeles för tidigt. Men snart var det klassresa. Och den var fantastisk.

Klassresan som sagt. Trampbåt och klättrandet på berget mitt i havet. Stjärnfallet.
September månad minns jag inte så värst mycket. Bokmässan ägde rum och där var jag och Josefin och syster. Jag var på en dålig loppis med mamma och syster. Frida och Stina kom på besök men hade fått inbrott i deras bil.

Oktober började fantastiskt. Dock skulle Victoria flytta vilket var en klump i magen, men avskedsfesten var otrolig. Men vi saknar dig hela tiden Victoria!
Det var danskväll med tjejerna hos Emma. Lika roligt som vanligt, och Evelina var inte bjuden!
Jag träffade Håkan Hellström efter timmar i kö. Något jag aldrig glömmer.
Sedan stuvades alla fotbollstjejer in i en buss och iväg bar det till Spanien. En helt otrolig resa med sol, bad, shopping, fotboll och bästa tjejerna!

När vi går in i november börjar vi närma oss slutet. Paulina har födelsedagsfest, och nästa dag överraskar vi Gabriel med tårta på hans födelsedag. Jag och Linn fikar i Haga. Det är party hos Elin, en riktig fest det där!
Hos Bella träffas alla fotbollstjejer! Det snöar!
Åker på höstlovet till The Big Apple för första gången. Bacon till frukost, shopping och sevärdheter dagen lång. En minnesvärd resa.
Ser på Håkan. Hittar dock inte bilderna.
Det blir praoveckor på Kappahl. Förstår att man haffat bästa stället när Aline dyker upp!

December, julmånaden! Börjar med julkalender, prao och idol. Fortsätter med julbak, lucia och julklappshandlande. Jag är lucia för första gången i mitt liv. Åke ska sluta på skolan. Linn tar ett segervarv. Jag och Emilia beger oss till Mölnlycke för att se Aline.
Julstämningen är långt borta i år men självklart kom den ändå. På avslutningen var det pulka och sedan hem till Robin. Julafton spenderades som det ska vara hos kusinerna i Skåne. 
Jag slår mig fram på mellandagsrean. Tjejmiddag för Victoria som är tillbaka i Sverige.
Sedan nyår som kommer mer om imorgon.
Detta året har varit händelserikt och motsatsen på samma gång. Jag känner att jag växt i mig själv men känner samtidigt att jag tappat saker på vägen. Men det känns som jag kommit underfund med vad jag tappat, och nu när 2011 har stigit in ska jag genast börja ta upp det igen!