SOFIE DAHLQVIST

allt som är kvar är ett fotografi och alldeles utanför flyger hela livet förbi

Kategori: Personligt


Just nu sitter jag hemma. Har varit hemma i sådär en timme kanske. Är ganska hungrig och börjar bli en aning sömnig. Lyssnar på Brian Eno.
Just nu tänker jag tillbaka på klassresan med klass 9C. Klassresan i de värmländska skogarna som bjöd på allt mellan himmel och jord. Besvikelse, jo visst, gånger tusen, åskväder, skyfall men också hjärtliga skratt och ord som rörde om där allra längst in.
Just nu tänker jag på att jag aldrig mer får tillbaka den här tiden som just gått mig ur händerna. Tiden som jag vid vissa tillfällen bara önskade att gå. Aldrig mer kommer jag få tillbaks de sekunder då vi satt under tak medan regnet öste och åskan mullrade, aldrig mer kommer jag få tillbaka tiden då vi satt allihopa och grillade marshmellows, aldrig mer kommer jag få tillbaka tiden då vi spelade badminton i solen och skrattade så vi knappt kunde stå, aldrig mer får jag tillbaka tiden då vi badade i det kallaste vattnet jag någonsin badat i.
Jag vet att jag aldrig mer kommer få uppleva detta igen. Men vad jag också vet är att det inte är slut här. Och att ni alltid kommer finnas kvar hos mig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: