SOFIE DAHLQVIST

I shut the world outside until the lights come on

Kategori: Personligt

God eftermiddag, angenämnt!
Idag har vi spelat på stan, i den arktiska kylan som infinner sig på Göteborgs gator. 'Sommar', pyttsan! Även fast det inte klirrade i kassan alltför mycket under dagen har det trots allt varit gos. Det är väldigt många som kommer fram utan att ge pengar, det gör mig ledsen i själen. En del asiater kom fram och tog kort på oss, med oss och utan oss. Ja, på allting i omgivningen. En annan, gulklädd man kom och berättade för oss om att vi ska spela för Jesus, för det lönar sig. Annars kommer vi inte till himmelen tydligen. Äsch då, det får man väl ta då tycker jag allt. 

Nu sitter vi hemma hos Paulina och chillar på det när vi väntar på Sigrid och Linn som går på sina antikvariat. Vem vill gå på sånt? Vad är det ens? Pff (Google är din bästa vän!). I vilket fall som helst ska vi se på alla Harry Potter-filmerna, och jag kommer somna under den första utav dom. Det känns bra, sova är alltid gott. Sofie kommer nog bli ond på mig när hon ser att jag sover men äsch då, det får jag väl ta då tycker jag allt. 

Hoppas det står bra till med er gubbar och gummor, för nu vill Sofie sätta på filmerna, och jag ska sova i soffan. Godnatt, hälsningar Alexander Sahlin. <--- Singel (ring mig på 0739278173)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: