SOFIE DAHLQVIST

I don't care if you really care as long as you don't go

Kategori: Utstyrslar


Kavaj från Lindex, skjorta från secondhand, byxor Kappahl och skor från Skopunkten

Hello världen! Imorgon ska jag prata engelska, ja det är engelska nationella. På onsdag är det No nationella och jag sitter just nu och pluggar. Det är väl i och försig en defintionsfråga, för plugga gör jag inte, men jag tänkte plugga om en stund. Lyssnar istället på Lovefool... Mm, det var tider det.
Idag dansade vi i skolan. Nej det tar vi sedan, vi börjar med So redovisningen. Den gick toppen!!! Kunde knappt gå bättre skulle jag kunna tro. Mamma mia heja heja!
Okej, dansen. Väldigt roligt det med. Och när jag säger väldigt så menar jag väldigt! Det kändes som om jag gick i 4an igen, och det kändes bra! Mot slutet blev det kanske lite mycket, men är grymt pepp inför imorgon på Möllan. Måste bara hitta något att ta på mig, vilket är lättare sagt än gjort, och sedan ska jag entra Möllan med storm.
Och om No, jag har faktiskt pluggat, men somnade efter ett par sidor. Och eftersom heliga timman närmar sig, ni vet väl vad jag menar, så finns det inte mycket tid kvar att plugga på. Så adjö med er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: