SOFIE DAHLQVIST

win lose or draw the fight

Kategori: Personligt

Snart så är mars månad slut och då kanske det blir fason på det här bloggskrället. För igår kom jag fram till att mars inte är min månad alls.
Idag hade jag tänkt gått upp i ottan och se när solen gick upp, men så blev det inte. För när klockan ringde tjugo över fem hade jag helt enkelt inte lust och stiga upp.
Men nu är jag uppe och har ätit en vrålfrukost. Jag ser verkligen fram emot denna lördagen som jag tror kommer bli en riktigt härlig sådan. Jag har inga planer förutom att ta hand om mig själv och tvätta mitt ansikte.

Gårdagskvällen var en riktigt lyckad sådan. Jag, Emilia, Märta, Sigrid och Elsa såg på premiären av I am number four. Inte riktigt min typ av film, men den var helt okej. Lite mycket influenser hit och dit av Twilight och det kan ju aldrig bli positivt.
Sedan åt i varje fall vi och en hög till på Pizza Hut. Det var riktigt roligt, och trots att jag aldrig trodde det kände jag mig lite vuxnare och lite lyxigare då jag beställde in en Louisinapizza. Sedan blev det bussen hem vilket var en ganska minnesvärd åktur trots allt som kretsar i mitt huvud. Jag kanske inte gav sken om att jag tyckte det men det tyckte jag i varje fall.

Nu laddar jag för att spela Sims med lite Glasvegas - Go Square Go!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: