SOFIE DAHLQVIST

bara så länge det finns stjärnor över oss

Kategori: Personligt


Igår var jag och Ms Märta i Haga och diverse andra delar av stan. Anledning var för att vi skulle på preliminär intagningsmöte på Rudebäck men också för att det är så oerhört trevligt. Jag har däremot bytt från Sigrid Rudebäck till Polhem här om dagarna, och jag planerar inte att byta även fast det faktiskt kan bli lite lockande. Men nej, jag står fast vid mina observationer!
På Rudebäck träffade vi också Rebecka Greberg, det var ett tag sedan. Hon var klart lika härlig som på den gamla goda tiden.
Efter besöket på Rudebäck tog jag och Märta oss en till fika innan vi gick runt lite i affärer på jakt efter kläder till balen. Och jag ska avslöja att jag idag då jag var i Kungsbacka med Paulina, Alexander och Lisa köpte ett par till shorts. Så det blir svårt att välja till balen, ja!
Skit samma, både torsdag och fredag och varit gosiga dagar bortsett från förkylningen. Men den ger sig nog av snart ska jag se!

Kommentarer

 • Märta säger:

  uuh, jag är så snygg! Och du är så trevlig, pengarna var verkligen värda när man fick två härliga sittpauser vid olika cafeér, mums! Dessutom var makaronen (...) otroligt god!

  2011-05-27 | 21:28:20
  Bloggadress: http://martasphoto.blogg.se/
 • pau säger:

  SNYGGING MÄRTA

  2011-05-28 | 18:46:50

Kommentera inlägget här: