SOFIE DAHLQVIST

ser du framtiden ser du hur inget växer inget lever men inget dör

Kategori: Personligt


Vad gör jag vid datorn vid den här datorn? Förutom att jag fördriver min tid och har sjukanmält mig från gympan gör jag inte speciellt mycket. Mamma ska biljettvaka idag vid 9 då biljetter till Bruce släpps. Javisst. Ni får dessutom njuta av bilder på vackra Linn och Alexander, jo man tackar. Saknar er mina vänner!
Nu ska jag snart iväg till tåget. Då blir det franska, hurra.

and when I awoke I was alone this bird had flown

Kategori: Personligt

Har varit sjuk i två dagar, eller ja, typ en, och låg mest och pillade naveln hela dagen idag. Om det var skönt! Fast jag pluggade en hel del, men liksom sådär lagom tempo med femton pepparkakor per sida typ. Lyssnade på julmusik på högsta och kurade under täcket som jag burit ner till soffan. Rivstartade med Alladin också (Skönheten och Odjuret låg inte i fodralet, Emma). Anden är änna rolig.
Linn och Maria kom förbi och jag blev sådär sprallig som jag blir efter en dags isolation från omvärlden. Visade till och med mina bilder av elektronkonfiguration och så vidare. Jag blir lite knasig av endast mitt sällskap, eller så träder bara mitt rätta jag kvar.
Just nu längtar jag efter en riktigt bra bok, typ som när jag läste Norwegian Wood någon gång förra året. Kan liksom fortfarande känna stämningen, man liksom hörde Beatles dänga på repeat boken igenom och hela boken bara var så åh. Typ 'I once had a girl or should I say she once had me'. Alltså otrolig.

lutar huvudet tillbaka låter tankarna samlas se det är hög tid att sluta titta på dags att handla

Kategori: Personligt


En riktigt lång höjdarlördag har det varit. Och igår var en höjdarfredag spenderad med Elin. Men idag var i varje fall jag med Pau och vi spatserade runt lite varstans, bland annat i Örgryte och kikade in på en antikhandel. Så nu har jag snart två möbler i mitt rum - ett skrivbord är nämligen på intåg. Efter det åkte vi till Mölnlycke för att titta på när Luciakröning som Aline var tärna på. Vi var inte riktigt på det klara med vad det hela var, men vi hamnade på luciatåg/gudstjänst och det var trevligt och riktigt stämningsfullt, trots att julen officiellt inte börjar förens imorgon enligt mig. Sedan blev det julbak för hela slanten och nu är jag riktigt sugen på en kopp te. So long.

turned you up to eleven for the band's ears to bleed

Kategori: Personligt


Jag mår himla bra alltså. Ett prov överstökat idag morgon (även fast det gick sisådär) och fått veta att biologiprovet blir framflyttat till nästa termin. Kan bara betyda en sak - nu blir det mer julstök! På söndag rivstartar jag med buller och bång, så efter det kommer ingenting vara sig likt.
Just nu har jag mest suttit och pillat naveln ett ganska bra tag. Lyssnar på Camera Obscura och lever livet då man får lite tid över. Åh, måste upprepa mig med att Kent har nytt på gång. Alltså det blir typ inte bättre. Lite snö på det och julshopping, lussekatter och inre frid så är mitt liv compleat. Fullständigt.
Labba idag, så nu kan jag skriva upp att jag håvat upp kalvDNA och varit åskadare till brand i gummislang på mitt CV. Vilka meriter. Efter det kan väl inga motstå min arbetskraft? Tänkte väl det!
Imorgon är det fredag, det blir till att träffa snygging Elin. Bered er på en lite för bra fredag.
Kanske borde göra något mer vettigt idag. Eller inte. Jag fortsätter pilla naveln och lyssna på Camera Obscura. Jag lever livet.
Just det, glömde säga att granen är uppe i Lindome City. Allt är i sin ordning.
Update: Måste öva på att kompensera mitt vänsteröga som är lite större än mitt andra! Lyssna och lär efter Tyra som har nytt på Top Model, pre-panel, för att visa hur down to earth hon är. Heja dig Tyra.

dark clouds rolled their way over town heartache and pain came pouring down

Kategori: Blandat


Samhällsprov imorgon då. Betyder att nu blir det till att plugga stenhårt på lillördag och allt. Med benen på bordet, Brandon Flowers och förhoppningsvis lite pizza snart så är det inte jättefarligt. Tillbaka till boken, adjöss.

men mot gummi glas och metall betyder ett mirakel inget alls

Kategori: Musik


Alltså, det blir inte bättre än såhär. Nu är ni på banan igen, lyckorus gånger femmíljarder. Bild från kent.nu såklart.

hör jag din puls det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden tysta alla nätverk stoppa trafiken

Kategori: Personligt


Gammal goding från det färgsprakande arkivet (skämt åsido, haha). Vi ser lite ut som något coolt, alternativt band, tycker jag. Bra jobbat.
Gud hjälpe den som behöver. Hjälp denna dag. Well, ber man om spänning blir det lite för mycket på samma gång. Men jag tror jag behöll mitt pokerfejs åtminstone 1 % av tiden. Hope it's enough. Inget blir som det ska. Det bara blir.
Borde pluggat så mycket mer än vad jag gjorde. Så går det när tankarna är på annat håll.

I don't even know what I was running for I guess I just felt like it

Kategori: Personligt


Har fett ont i halsen. En parantes bara. Är hemma från kväll med mina fina vänner! Blev Pizza Hut besök, som det brukar bli. Himla gott och förstås himla gott sällskap. Nu är jag trött och ska sova, nighty.

and he stole from the rich and the poor and the not very rich and the very poor and he stole all hearts away

Kategori: Utstyrslar


Tröjan är lånad av Linn ursprungligen från Gina Tricot, byxor från Kappahl och tygpåse

Åh, idag ska det bli en riktig dunderkväll. Ska iväg och äta med Sigrid, Elsa och Victoria, sticker med bussen om 35. Laddar lite med Glasvegas och mitt perfect moisture lipstick som jag bytte med Elin.
Jag och Pau hade en trevlig stund i stan. Spelade tills fingrarna stelnade av kylan, oh yes we did.

in this world there's only one of me all there is left is the realisation we were never ment to be

Kategori: Personligt


Lördaglördaglördag! Det är helg! Och kemilabben är inlämnad, en uppgift överstökad, vare sig den blev bra/rätt eller inte.
Well, well, idag blir det att försöka tjäna lite cash till julklappar. Det kommer inte bli någon billig jul i år inte, men den bästa kommer det bli. Jag laddar stenhårt till att julbaka i princip varje dag och julhandla och pyssla och lyssna på julmusik, you name it.
Igår fikade jag med Anna, Victoria och Linn. Himla kul att se Victoriadarlin' såhär, det är inte så ofta hon hälsar på från England. Men idag blir det i varje fall ännu mer av hennes sällskap, vi och ett par tjejer till tänkte äta på något inte alltför dyrt ställe hoppas jag.
Ja, och igårkväll såg jag och Linn på Tjenare Kungen också. Tanken var la att gå på Café Arty men känner man ingen lust gör man det inte. Så då blev det film och chips. Mums.
Och Elin informerade mig om uppdatering på kent.nu. Jag gjorde segerdans långt in på natten igår och fortsätter min segerdans idag! Nu drar jag mig till stan, ha det gott folk.

but I flew away from her reach so she run away in her sleep dreamed of paradise

Kategori: Foto


He's back. My baby's back.
Livet är hårt för en 16 åring när man tar tåget hem och sätter sig på ett tvåsäte bredvid en man som tar upp två säten. Är lite sne efter att ha suttit på en makromillimeter kvarten hem.
Men så hårt är det inte egentligen. Inte när man börjar morgonen med Chris Martin i lurarna.

a map is more unreal than where you've been or how you feel

Kategori: Foto


Lite favoriter från husgudarna, Karin Bylund, Lea (kidsister) och Rumi Neely. Lovet har gått oerhört fort men än är det inte slut. De sista timmarna ska tas tillvara på. Vet inte i vilken ände jag ska börja berätta om mitt lov så jag tycker istället att jag inte berättar alls. Det har varit mycket hela tiden, halloween har det också vart och ja mycket mer. Så ha det tills jag är tillbaka på banan igen, för nu blir det full fart.
Längtar bort till varmare länder. Nödvändigtvis inte varmare. Bara någonannanstans. Något nytt.