SOFIE DAHLQVIST

om du är rädd sluta med det

Kategori: Personligt

Bilder från gårdagen när Hannah kom hem. Så kul att ha henne här igen!

stockholm

Kategori: Personligt

Jag var i Stockholm i helgen. Det var fintfintfint. Det var jag och Alice och Elin (som vanligt ehe), vi åkte buss i åratal. Så bodde vi hos min halvmoster Monica och hennes man Rolf, och det var så najs, har liksom inte träffat dom sen jag var pytteliten och vi klickade lika bra som då och det kändes liksom som om något som fattats mig verkligen fanns där igen, klichigt hihi. I varje fall, vi var där för att träffa Mandi från Finland och Erik (från Sthlm). Jag hade väldigt kul, det snöade och var fint, jag spenderade lite för mycket pengar på både julklappar och egna kläder, typ discopantsen från American Apparel. 
Sen har jag ju slutat skolan nu också. Mår finemang faktiskt, förutom lite snuvig. 

fill my heart with song let me sing forever more you are all I long for all I warship & adore

Kategori: Personligt

Godjulgodjulgodjul. Jag lyssnar på julmusik varvat med Fly Me To The Moon - Frank Sinatra. Jag tränar mitt allra bästa på sportrehab och har fett mycket träningsverk idag. Jag går i skolan och trivs med mina vänner och min klass och de flesta runt om mig, skickar polkagriser till folk jag känner och folk jag inte känner, köper julklappar och äter lussebulle och pepparkaka i soffan. 
Just idag så hade vi bara en kemilab. Vi byggde molekyler, krävde inte speciellt mycket tankeverkstad vilket alltid är upplyftande. Dessutom var det så kallt så att det rök från vattnet vid piren, antar att jag kan beskriva vad som händer på atomnivå men pallar inte och ingen bryr sig heller. Jag och Tim gick ut och tog lite kort och sen repade vi en liten stund. Lunch och efter det kom Alexander till skolan ovetande om att vi var lediga resten av dagen, men det var tur för jag tycker om honom och hans sällskap, så vi hängde jag och han tills Stina slutade. Sen åkte jag och Stina och fikade med Felicia och träffade på bla Ellen på bussen. Vi åkte till Bengans en sväng och jag inhandlade årets typ första julklapp. Nu ska jag mysa med min familj, ha det gott allihopa.