SOFIE DAHLQVIST

it's time to spread our wings and fly don't let another day go by my love it'll be just like starting over

Kategori: Personligt


Jag har läst igenom mitt biologihäfte och nöjer mig nog med det ingör imorgon då det blir prov för hela slanten. Man måste ju prioritera. Och jag prioriterar att dricka te i soffan med familjen och andra oväsentligheter. Dessutom så blir liksom allt annat än vad man har på prov mycket roligare för stunden, så man får ju passa på liksom, känner nästan för lite kemi.
I vilket fall som helst så fick jag ett helt fantastiskt, oemotståndligt, älskvärt osv osv skal på posten idag. Trots att det tillkom en tullavgift på 160 spänn så var det värt vartenda öre. Gör en liten vild krigsdans av glädje. Skalet är självfallet från Society6.
Inte nog med att det är biologiprov imorgon, jag hade även tänkt ta mig en sväng till Dansforums öppet hus och testa på balett. Känns oerhört spännande. Känns liksom som om jag börjar där så är min invalidstämpel borta för gått. Då är jag hel och frisk och vig och stark och dansande och framgångsrik. Det är mina planer i vilket fall.
Idag var Markus Krunegård på radio också. Och då längtade jag så fruktansvärt till lördag. Kan knappt vänta.

Kommentarer

 • pau säger:

  Åh va det va fint va! Skulle också precis krigsdansa lite för att jag var glad när jag såg att jag missade min hållplats. Smatphones är farliga.

  2012-01-18 | 16:43:50
 • Josefin säger:

  Åh jag längtar också sjukt mycket!!! Men vi hade visst ståplats vänster så vi kanske inte ses :O

  2012-01-19 | 08:06:59
  Bloggadress: http://gulatulpaner.blogg.se/

Kommentera inlägget här: