SOFIE DAHLQVIST

ISLE OF WIGHT PART ONE

Kategori: Personligt

Just nu sitter jag här i Sverige och kan inte riktigt förstå att jag varit på Isle of Wight i tre veckor. Men så är i varje fall fallet. Det var en resa som inte bjöd på så mycket bra väder, men på mycket annat bra. Första dagarna spenderades i London och jag, som var dödsjuk, ville helst av allt bara ligga på hotelletrummet och chilla. Istället sprang vi runt i massor av affärer à la Hollister, inte riktigt min typ av grejor. Blev inte ens ett stopp på Topshop eller Urban Outfitters. Så lite bitter var jag allt på väg från London till Isle of Wight, men men, jag hade hittat min rumskompis och hon var faktiskt helt normal (eller det verkade så till en början i varje fall (nu skojar jag med dig Alice, ja, det är så hon heter!)). Så det blev buss och färja till ön där jag och Alice var först ut att åka iväg med vår värdfamilj, Mrs Paula McVeigh och company. Vi bodde mitt på ön, typ huvudstan, Newport, det var ganska fett, för då hade vi nära till det mesta och eftersom vädret sög så gjorde det inte nått att stranden inte var runt husknuten. 
I varje fall, vi upptäckte snart att aktiviteterna inte var något att hurra för, och ledarna var lite småsura, men Abraham, alltså en av ledarna (bild 19), var skitnajs, och Linnsan var också trevlig, dock lite sur. Jasmina från Finland var galen.
Så första veckan gjorde vi lite allt möjligt, grillparty, whiteboarddisco (frågan är vem som kom på den idén, men det var la lite trevligt), minigolf, häng vid stranden, disco on ice och så vidare. 
Eftersom detta inlägg bara är del 1 av 3 (hade jag tänkt) så sparar jag lite av mitt äventyr. Tänkte bara avsluta med att berätta vilka jag hängde mest med, för det vill ju alla veta, hihi. Alice då, min rumskamrat, supersöt och gullig och vacker och snäll, en gnutta retsam, rolig osv. Elin, Alice vän och numera min vän också, genomsnäll verkligen, lite för snäll, charmig, en solstråle, fin och vacker. Gud vad jag smörar. Äsch, får väl bara fortsätta. Jorun, Julia och Mandi, übergoa finlandsvenskor, helt otroliga! Erik och Viktor, 08or, kanske roligast i världen. Noah, mucho trevlig skåning. Sanna och Johanna, redigt goa göteborgare så att säga. Den andra Noa och Leon, väldigt lekfulla och så, hihi. Okej nu känns det som jag lämnar någon ute om jag inte skriver om den, men orkar helt enkelt skriva om fler just nu. Men det kommer mer, det lovar jag. 
Nu ska jag unna mig lite fiktion, typ en bra film kanske! So long.

Kommentarer

  • Johanna brylde säger:

    Kan inte du berätta mer om familjen mrs paula mcveigh? Fick precis reda på att jag ska bo hos dem på sommaren i isle of wight!

    2013-05-05 | 12:28:15

Kommentera inlägget här: