SOFIE DAHLQVIST

ISLE OF WIGHT PART THREE

Kategori: Personligt

Och så har vi då kommit till sista delen, tredje veckan. Då tänker ni kanske, men gud, nu måste du ha tröttnat, tre veckor på en ganska död brittisk ö med mestadels 70 plusare kan väl inte vara någon höjdare. Men faktum är att det var nu det blev som bäst. Det var nu man kom närmare alla, lärde känna alla väldigt bra för att sedan skiljas åt och spridas för vinden kind of. 
Men i vilket fall, sista veckan bjöd på ännu ett disco on ice (tror jag), ett besök i staden South Hampton där det blev shopping, bland annat inhandlade jag och Alice världens bästa kepa. Dagen efter gick vi på vad som kändes som en robinsonexpedition, vi vadade genom lera helt barfota för att ta oss upp på toppen av någon kulle med ett fort och kor och så vidare. Riktigt äventyrligt. Om kvällarna hängde vi ofta i Sandown, självklart väldigt trevligt. Nästsista kvällen var det avslutningsdisco, hihi, väldigt kul det med typ. Sista dagen var ganska lam och kanske inget bra avslut egentligen, vi var lite på stranden, sen käkade jag, Alice, Elin, Erik och Viktor på nån uteservering, inte det bästa jag käkat, men det funkade bra. Kvällen var ganska deppig och utdragen.
Och så dagen efter började resan hemåt. Jag och Alice blev skjutsade av Paul till färjan och upptäckte att denna man som vi inte snackat med tidigare var riktigt trevlig, kanske trevligast i familjen till och med (kanske inte världens största bedrift men men). Så först färja, sedan buss till Heathrow och så därifrån flyg. Själva avskedet var inga problem, men det är liksom nu någon dag efteråt som allt slår mig. Och så läste jag Alice inlägg på hennes blogg där hon så fint beskrev allt som hon kommer och sakna och jag kan inget mer än instämma helt och fullt. Läs det här. Så nu ska jag ta och lyssna lite på min spellista som jag gjorde på Isle of Wight och drömma mig bort innan jag om en timme ska ta bussen mot trädgårdsföreningen tillsammans med Elin. För ikväll är det kent, tagga tagga!

Kommentarer

 • Kajsa säger:

  Aaah blir helt nostalgisk när jag kollar bilderna! Isle of Wight är underbart!

  2012-07-14 | 12:30:15
 • Aliiiiiiii säger:

  haha naaww söta ungeeee!
  btw ser helt retarded ut på de flesta bilder (speciellt whine natten höhöööö)
  och jag DÖÖÖÖÖÖR på L & N på de sista bilderna. Så himla fina.

  2012-07-15 | 00:57:32

Kommentera inlägget här: